Ilmoittautuminen

Kesäkausi 2018 on päättynyt. Talvifutiksesta saat lisätietoa täältä: http://www.tpv.fi/index.php/futisklubi-uutiset/870-tuu-mukaan-aluejoukkueeseen

 

Kätevimmin ja nopeimmin voit ilmoittautua toimintaan täyttämällä netissä ilmoittautumislomakkeen. Tiedot menevät seuran järjestelmien kautta alueiden yhteyshenkilöille ja joukkueiden ohjaajille. Heiltä saat sitten tarkempaa tietoa harjoitusten alkamisesta ja kentistä.

Voit myös ottaa yhteyden alueesi yhteyshenkilöön tai käydä infotilaisuudessa, jossa saat lisätietoa Futisklubin toiminnasta. Aluejaosta näet mihin kaupunginosajoukkueeseen asuinalueesi kuuluu. Ilmoittautua voi myös muuhun kuin oman kaupunginosan joukkueeseen.

Prinsessa- ja Prinssifutis ovat ilmoittautumislomakkeessa omina kaupunginosinaan. Valitse siis kaupunginosaksi Prinsessa- tai Prinssifutis. Prinsessojen ja prinssien tapahtumat ovat Pirkkahallin nurmikentillä.

Viimekesäisten prinsessojen ja prinssien "yli-ikäiset" (6 vuotta täyttäneet) voivat tietenkin ilmoittautua kaupunginosajoukkueisiin.

Jos haluat tyttöjoukkueeseen, niin mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Tyttöjoukkueita ei välttämättä tule kaikkiin ikäluokkiin eikä kaupunginosiin.

Toimintamaksut kaudelle 2018 ovat 105 euroa, Futisklubin kaikki ikäluokat. Prinsessafutis ja Prinssifutis 65 euroa. Jos käytät viimekesäistä pelipaitaa, saat 10 euron alennuksen toimintamaksusta. Valinta löytyy ilmoittautumislomakkeen kohdasta "Pelipaidan koko". Lisätietoa toiminta/lisenssimaksuista löytyy linkistä: http://www.tpv.fi/index.php/ohjeet-ja-saannot/lisenssi 

Futisklubin kausi käynnistyy keväällä. Huhtikuussa kootaan joukkueet ja valitaan niille ohjaajat pelaajien vanhemmista. Harjoitukset alkavat huhtikuun lopulla ja pelit toukokuun puolivälissä. Heinäkuussa pidetään lomaa. Joukkueet päättävät itse loman pituudesta. Toiminta jatkuu loman jälkeen aina syyskuun alkupuolelle saakka. Prinsessat ja prinssit aloittavat kesäkuun alussa.

Futisklubi-esite


Informaatiotilaisuudet

Tesoma + Lentävänniemi: ti 24.4. klo 18:00 Raholan nappulakenttä

Ruutana: su 29.4. klo 12 Ruutanan koulun kenttä

Multisilta + Peltolammi: ma 30.4. klo 17 Multisillan kenttä

Viinikka: ke 2.5. klo 17:30 Muotialan kenttä

Olkahinen: ke 2.5. klo 18:00 Pitkäniitynpuiston kenttä (Mutari)

Pispala: ke 2.5. klo 19:00 Hyhkyn kenttä

Takahuhti: ke 2.5. klo 19:00 Takahuhdin koulun kenttä

Hervanta + Vuores: to 3.5. klo 18:00 Kuusikkopuiston kenttä

Keskikaupunki: to 3.5. klo 18:00 Palomäentien kenttä

Hallila: to 3.5. klo 19 alkaen Hallilan kenttä

Kaukajärvi: to 3.5. klo 19:30 Järvikadun kenttä

Härmälä: su 6.5. klo 18:00 Härmälän koulun kenttä

Kaleva: ma 7.5. klo 17:30 Sorsapuiston kenttä

 

Lisätietoa Futisklubin toiminnasta saat seuran toimistolta tai kaupunginosasi yhteyshenkilöltä.

Kuva Pekka Ropanen

Futisklubi

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.