Ilmoittautuminen kesä 2018

Ilmoittautuminen kesän 2018 toimintaan avautuu helmikuun aikana. Malta siis vielä hetki...

 

Kätevimmin ja nopeimmin voit ilmoittautua toimintaan täyttämällä netissä ilmoittautumislomakkeen. Tiedot menevät seuran järjestelmien kautta alueiden yhteyshenkilöille ja joukkueiden ohjaajille. Heiltä saat sitten tarkempaa tietoa harjoitusten alkamisesta ja kentistä.

Voit myös ottaa yhteyden alueesi yhteyshenkilöön tai käydä infotilaisuudessa, jossa saat lisätietoa Futisklubin toiminnasta. Aluejaosta näet mihin kaupunginosajoukkueeseen asuinalueesi kuuluu. Ilmoittautua voi myös muuhun kuin oman kaupunginosan joukkueeseen.

Prinsessa- ja Prinssifutis ovat ilmoittautumislomakkeessa omina kaupunginosinaan. Valitse siis kaupunginosaksi Prinsessa- tai Prinssifutis. Prinsessojen ja prinssien tapahtumat ovat Pirkkahallin nurmikentillä.

Viimekesäisten prinsessojen ja prinssien "yli-ikäiset" (6 vuotta täyttäneet) voivat tietenkin ilmoittautua kaupunginosajoukkueisiin.

Jos haluat tyttöjoukkueeseen, niin mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Tyttöjoukkueita ei välttämättä tule kaikkiin ikäluokkiin eikä kaupunginosiin.

Jos haluat käyttää viimekesäistä pelipaitaa, saat 10 euron alennuksen lisenssimaksusta. Valinta löytyy ilmoittautumislomakkeen kohdasta "Pelipaidan koko".

Futisklubin kausi käynnistyy keväällä. Huhtikuussa kootaan joukkueet ja valitaan niille ohjaajat pelaajien vanhemmista. Harjoitukset alkavat huhtikuun lopulla ja pelit toukokuun puolivälissä. Heinäkuussa pidetään lomaa. Toiminta jatkuu syyskuun alkupuolelle. Prinsessat ja prinssit aloittavat kesäkuun alussa.

Futisklubi-esite


Informaatiotilaisuudet

 

Lisätietoa Futisklubin toiminnasta saat seuran toimistolta tai kaupunginosasi yhteyshenkilöltä.

Kuva Pekka Ropanen