Sarjaohjelmat

 IKÄLUOKAT 2018

F6 = 2012...13 syntyneet  |  F7 = 11syntyneet  |  F8 = 10 syntyneet  |  F9 = 09 syntyneet | E10 = 08 syntyneet  |  E11 = 07 syntyneet  |  D = 05...06 syntyneet | C = 03...04 syntyneet

Huomaa, että pelaaja voidaan sijoittaa nuorempien tai vanhempien pelaajien joukkueeseen, jos kaupunginosaan ei muodostu omanikäisten joukkuetta. Pelaaja voi halutessaan myös siirtyä toisen kaupunginosan joukkueeseen.

Kesän aikana pelataan ikäluokittain sarjaotteluita. Sarjoissa on kevät- ja syyskierrokset. Kevätkierros alkaa ensimmäisen turnauksen jälkeen kesäkuun alussa. Syyskierros pelataan heinäkuun kesätauon jälkeen. 

Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjen mukaisesti C- ja D-junioreilla pidetään sarjataulukkoa. Tätä nuoremmisssa ikäluokissa ei pidetä sarjataulukkoa. 

TPV järjestää C- ja D-ikäluokkien sarjat. E-juniorit ja tätä nuoremmat pelaavat Tampereen Nappulajalkapallon (TaNaJa) sarjoja. TPV tekee kaikkien sarjojen otteluohjelmat ja ottaa vastaan ilmoittautumiset. 

Sarjoihin voi ilmoittautua ja osallistua myös muiden seurojen kuin TPV:n joukkueita, jotka eivät halua osallistua Palloliiton Tampereen piirin järjestämiin sarjoihin. Sarjoihin ilmoittautuminen päättyy 20.5.

TaNaJan sarjoissa (E11 ja nuoremmat) kaikkien seurojen jäsenmaksu on 15 euroa. Lisäksi Tampereen ulkopuolisilta seuroilta peritään joukkuemaksu 15 euroa per osallistuva joukkue. TPV:n sarjoissa (C- ja D-juniorit) muiden kuin TPV:n joukkueiden maksu on 15 euroa per joukkue. Tiedustelut TPV Futisklubin o.t.o. kilpailupäällikkö Jaakko SAvisaarelle, jaakko.savisaari(at)tpv.fi.

Sarjailmoittautumislomake (klikkaa) Ilmoittautuminen päättyy 20.5.

Kotijoukkue ilmoittaa ottelun tuloksen sarjan ylläpitäjälle.


Sarjaohjelmat 2017

Alla olevat Google Sheetsillä julkaistut sarjaohjelmat näkyvät suoraan selaimella. Mikäli luet tätä sivua mobiililaitteella johon on asennettu Google Sheets-sovellus ja laite kysyy, haluatko avata tiedoston selaimella vai Google Sheetsillä, valitse selain. Muutoin saat ilmoituksen puuttuvista käyttäjäoikeuksista.

F6 sarjaohjelma, syksy

F7 sarjaohjelma, syksy

F8 sarjaohjelma, syksy

F9 sarjaohjelma, syksy

E10 sarjaohjelma, syksy

E11 sarjaohjelma, syksy

F-tytöt sarjaohjelma, syksy

D12 sarjaohjelma, kevät / syksy

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.