tule yhteistykumppaniksi 1200

Tule valmentamaan TPV:hen kaudella 2020!

TPV etsii valmentajia kaudelle 2020

Tampereen Pallo-Veikot on kasvattajaseura, jossa avainhenkilöitä ovat valmentajat ja ohjaajat. Kaudelle 2020 etsimme ikäkausi- ja aluejoukkueisiimme valmentajia erilaisiin rooleihin. Kiinnostus jalkapalloon ja sen opettamiseen on perusedellytys, jota valmentajilta odotamme. Tarjoamme vasta-alkajille valmentajanpolun alkaen Palloliiton Futisvalmentajan startti-koulutuksesta. Tarjolla on myös mielenkiintoisia tehtäviä kokeneemmille valmentajille mm. vastuuvalmentajan roolissa.

TPV haluaa auttaa valmentajiaan kehittymään mm. Palloliiton koulutusten avulla. Seurassamme on myös tutor, joka tukee aloittelevia valmentajia tehtävissään. Valmentajan toimintaa seurassamme ohjaa valmennuslinja ja pelitapa. Joukkueemme harjoittelevat hyvissä olosuhteissa läpi vuoden. Valmentajan tehtävistä maksamme kulukorvauksen, jonka suuruus riippuu tehtävän vaativuudesta, valmentajan koulutustaustasta ja kokemuksesta. Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme keskustella juuri sinulle sopivasta tehtävästä.

Anssi Ylinen, urheilutoimenjohtaja 0400 863 848, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Petri Taskinen, valmennuspäällikkö 044 555 3289, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aki Virtanen, junioripäällikkö 044 244 8630, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.