Tule mukaan TPV:n aluetoimintaan!

TPV tarjoaa alueellista ympärivuotista toimintaa 2011-2013-syntyneille pojille ja tytöille. Pyrimme muodostamaan kolme alueellista joukkuetta East, West ja City jokaiseen ikäluokkaan. Tytöillä ja pojilla on omat joukkueet. Joukkueiden muodostamiseen vaikuttaa ilmoittautuneiden pelaajien määrä. Harjoituksia on 2 kertaa viikossa. Talviaikaan toinen harjoitus on tiistaisin Hervannan kuplahallissa klo 17.45-19 ja toinen koulun salissa torstaisin tai perjantaisin. Joukkueita muodostettaessa otetaan huomioon pelaajien asuinpaikka ja saliharjoitus pyritään järjestämään lähellä pelaajien kotikaupunginosia. Toiminta alkaa lokakuussa, jota ennen pelaajat jaetaan joukkueisiin.

Aluejoukkueet ovat luonnollinen jatkumo Futisklubille. Tavoitteena on harjoitella liikkumisen perustaitoja ja jalkapallon lajitaitoja iloisessa ilmapiirissä. Toiminnan kulut pyritään pitämään alhaisina. Kuukausimaksu on 35 euroa, jonka päälle tulee hieman varuste- ja ottelukuluja.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta voit ilmoittautua mukaan TÄÄLLÄ.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla elo-syyskuussa taitokouluun Ranteperkiön kentälle (Koivukuja 7) sunnuntaisin klo 17-18. Taitokouluun ei tarvitse ilmoittautua ja siihen osallistuminen on maksutonta.

Lisätiedot taitokoulusta Joni Virtanen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 240 5276

Lisätiedot aluetoiminnasta junioripäälliikkö Aki VIrtanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 244 8630.

TERVETULOA MUKAAN!