LIPUT JA KAUSIKORTIT

Toimisto teiskontie 1   Tammelan paaportti2
TPV:n toimistolta   Otteluissa lipunmyynnistä

LIPUT JA KAUSIKORTIT

 

1280ykkonen        Suomencuplogo

  

Miesten edustuksen kausikortit ovat tulleet myyntiin. Osta korttisi heti ja varmistat paikkasi kotiotteluissa! Ole osa TPV-perhettä kotikatsomossakin. Kausikortillasi näet kaikki TPV:n miesten Kakkosen kotiottelut sekä Suomen Cupin kotiottelut. Vältä jonottaminen lippupisteillä ja hanki kausikorttisi nyt. 

Kausikortin voit hankkia TPV:n toimistolta ja otteluiden lipunmyyntipisteiltä (harjoitusotteluihin pyritään myös saamaan kausikorttimyynti). Maksuvälineinä käteinen sekä korttimaksu.  Pääsylippuja ennakkoon saat myös toimistolta aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 9-15.

Kausikortti on nyt saatavana kampanjahintaan 45€, alennusryhmien kausikortti 35€* tammikuun loppuun saakka. (normaalihinnat 80€ ja 55€)

 

HUOM! Sisäänpääsyporteilla otteluissa on turvatarkastus.

 

 
LIPUT
Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 € *
Suomen Cup 5 €
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi
 
KAUSIKORTTI
Aikuiset 80 €
Alennusryhmät 55 € *
 

 

*Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 - vuotiaat lapset. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

 

 

LIPUT JA KAUSIKORTIT

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.