Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen TPV Futisklubin kaudelle 2019 on suljettu. Tervetuloa mukaan taas tulevana kesänä!

Kätevimmin ja nopeimmin voit ilmoittautua mukaan toimintaan täyttämällä netissä ilmoittautumislomakkeen. Uuden kauden ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä, kun ilmoittautuminen keväällä käynnistyy.

Tiedot menevät seuran järjestelmien kautta alueiden yhteyshenkilöille ja joukkueiden ohjaajille. Heiltä saat sitten tarkempaa tietoa harjoitusten alkamisesta ja kentistä.

Voit myös ottaa yhteyden alueesi yhteyshenkilöön tai käydä infotilaisuudessa, jossa saat lisätietoa Futisklubin toiminnasta. Aluejaosta näet mihin kaupunginosajoukkueeseen asuinalueesi kuuluu. Ilmoittautua voi myös muuhun kuin oman kaupunginosan joukkueeseen.

Prinsessa- ja Prinssifutis ovat ilmoittautumislomakkeessa omina kaupunginosinaan. Valitse siis kaupunginosaksi Prinsessa- tai Prinssifutis. Prinsessojen ja prinssien tapahtumat ovat Pirkkahallin nurmikentillä.

Viimekesäisten prinsessojen ja prinssien "yli-ikäiset" (6 vuotta täyttäneet) voivat tietenkin ilmoittautua kaupunginosajoukkueisiin.

Jos haluat tyttöjoukkueeseen, niin mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Tyttöjoukkueita ei välttämättä tule kaikkiin ikäluokkiin eikä kaupunginosiin.

Toimintamaksut kaudelle 2020 ovat 140 euroa Futisklubin kaikissa ikäluokissa. Prinsessafutis ja Prinssifutis 70 euroa.

Lisätietoa toiminta/lisenssimaksuista löytyy linkistä: http://www.tpv.fi/index.php/ohjeet-ja-saannot/lisenssi 

Futisklubin kausi käynnistyy keväällä. Huhtikuussa kootaan joukkueet ja valitaan niille ohjaajat pelaajien vanhemmista. Harjoitukset alkavat huhtikuun lopulla ja pelit toukokuun puolivälissä. Heinäkuussa pidetään lomaa. Joukkueet päättävät itse loman pituudesta. Toiminta jatkuu loman jälkeen aina syyskuun alkupuolelle saakka. Prinsessat ja prinssit aloittavat kesäkuun alussa.

Futisklubi-esite


Informaatiotilaisuudet

Kaupungiosissa järjestetään kevään mittaan tiedotus- ja ilmoittautumistilaisuuksia. Tilaisuuksien ajankohdat ja paikat lisätään tähän.

 

Lisätietoa Futisklubin toiminnasta saat seuran toimistolta tai kaupunginosasi yhteyshenkilöltä.

Kuva Pekka Ropanen

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.