Sarjaohjelmat

Kaudella 2020 pelataan ikäluokittain sarjaotteluita. Kauden aloittamisen siirryttyä myös pelien aloitus siirtyy niin, että ottelut aloitetaan aikaisintaan 15. kesäkuuta. Tavoitteena on joka tapauksessa pelata kutakuinkin samanlainen määrä pelejä kuin ennenkin. Tavallisesti pelejä on ollut noin viikoittain kesäkuussa ja elokuussa. Tällä kaudella ainakin jonkin verran pelejä on poikkeusolojen seurauksena myös heinäkuussa.

Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjen mukaisesti C- ja D-junioreilla pidetään sarjataulukkoa. Tätä nuoremmisssa ikäluokissa ei pidetä sarjataulukkoa.

TPV tekee kaikkien sarjojen otteluohjelmat ja ottaa vastaan ilmoittautumiset.

Sarjoihin voi ilmoittautua ja osallistua myös muiden seurojen kuin TPV:n joukkueita, jotka eivät halua osallistua Palloliiton Tampereen piirin järjestämiin sarjoihin. Muiden kuin TPV:n joukkueiden maksu on 15 euroa per joukkue. Tiedustelut TPV Futisklubin kilpailupäällikkö Tommi Sairolle, tommi.sairo(at)gmail.com.

Sarjailmoittautumislomake

Kotijoukkue ilmoittaa ottelun tuloksen sarjan ylläpitäjälle.


Sarjaohjelmat 2020

Sarjaohjelmat julkaistaan tällä sivulla ennen pelien alkua. Google Sheetsillä julkaistut sarjaohjelmat näkyvät suoraan selaimella. Mikäli luet tätä sivua mobiililaitteella johon on asennettu Google Sheets -sovellus ja laite kysyy, haluatko avata tiedoston selaimella vai Google Sheetsillä, valitse selain. Muutoin saat ilmoituksen puuttuvista käyttäjäoikeuksista.


Alkukesä 2020

T6-7

T8-9

P6

P7

P8

P9

E10-11

D12


Loppukesä 2020

P6 / T6-7

P7

T8-9

P8

P9

E10-11

D12

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.