tule yhteistykumppaniksi 1200

TPV matkustaa taas Seinäjoelle

Ennakko SJK TPV

 

Miesten edustuksen harjoitusotteluiden sarja jatkuu lauantaina, kun joukkue matkustaa viikon sisällä toisen kerran Seinäjoelle. Ensin joukkue kohtasi SJK Akatemian, nyt vuorossa on Veikkausliigan SJK.

Päävalmentaja Anssi Ylinen huomauttaa kyseessä olevan kaksi erilaista Seinäjoki-ottelua. Ensin TPV kohtasi enemmän nuoruutta kuin kokemusta omaavan SJK Akatemian ja vaikka TPV ottelua hallitsikin, oli lopputulos silti 0-0. Tässä ottelussa vastaan tulee Veikkausliigan kärkijoukkueeksi laskettava SJK.

- Nyt on vastassa tosi kovan luokan liigajoukkue. Akatemiaa vastaan olimme tehottomia ja yksinkertainen totuus on, että jos et tee yhtään maalia, et myöskään voita ottelua. Tehokkuutta on parannettava ehdottomasti, sanoo Ylinen.

Mitä lähempänä Ykkösen sarja-avaus on, sitä korostuneemman merkityksen harjoitusottelut saavat.

- Hyvä kun pääsemme pelaamaan Veikkausliigan joukkuetta vastaan, koska tämä ottelu kertoo meille vähän siitä missä menemme. Meidät laitetaan koville ja kun ihminen laitetaan koville, niin yleisesti ottaen se on kehittymisen kannalta hyvä asia, toteaa Ylinen.

Suomen Cupissa TPV kohtasi toisen Veikkausliigan joukkueen eli IFH Mariehamnin, joka yhdessä SJK:n kanssa on asetelmallisesti TPV:tä edellä. Ylinen uskoo Mariehamnin olevan SJK:ta suoraviivaisempi joukkue ja tämä näkyi tasaisina prosenttiosuuksina pallonhallinnassa. SJK pyrkii Ylisen mielestä pallonhallintaan ja nopeisiin tilanteen vaihtoihin.

SJK Akatemiaa vastaan TPV oli liikkeellä isolla miehityksellä ja kaikki pelaajat saivat peliaikaa. Liigajoukkuetta vastaan joukkuetta saatetaan tiivistää eli kentällä ei nähdä niin montaa pelaajaa, kuin edellisessä ottelussa.

TPV pelaa vielä kolme harjoitusottelua SJK:n jälkeen. Perjantaina 5.4. vastassa on TamU, 13.4. niin ikään Ykköseen noussut MuSa Porista ja 17.4. Kakkoseen noussut Ilves 2.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Anssi Ylinen maaliskuu Kauppi

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.