tule yhteistykumppaniksi 1200

Eino-Veikko Ek jatkaa TPV:ssä

Sopumusuutinen Eino Veikko Ek

 

Kolme edelliskautta TPV:tä edustanut Eino-Veikko Ek (23) jatkaa miesten edustuksessa.

- Tunnen helpotusta, kun saimme sopimusasiat vihdoin maaliin, vaikka melko myöhään neuvottelujen kanssa menikin. Nyt kuitenkin olen todella iloinen ja ylpeä siitä, että saan edustaa TPV:tä jo neljättä kautta peräkkäin, Ek sanoo.

Viime kaudella tpv.fi-sivuston haastattelussa todettiin, että ”Eino-Veikko Ekin pelaaminen ja energisyys eivät jätä ketään kylmäksi”. Isoja juoksumääriä nähdään tälläkin kaudella, nyt Ykkösessä.

- Testien valossa minä olen poikkeuksellisen kestävä. Tämä on ehdoton vahvuuteni, jota pyrin hyödyntämään, Ek sanoi viime vuonna.

Ykkösen sarja-avaukseen on enää kolmisen viikkoa. Ek huomauttaa odottavansa uutta kautta ja uutta sarjatasoa suurella innolla.

- Olen varma, että tälle joukkueelle kaudesta on tulossa varsin onnistunut. Runko on pysynyt hyvin kasassa, mikä on tärkeää menestymisenkin kannalta. Joukkue on mielestäni hyvin yhtenäinen ja hyvähenkinen. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, joten yksikään pelaaja ei pääse harjoituksissa ja otteluissa helpolla, Ek toteaa.

Ek haluaa kiittää Tammelan Voimaa ja muita TPV:n kannattajia, jotka ovat olleet jo pitkään korvaamattomana tukena sekä kentällä että sen ulkopuolella. Uudella sarjatasolla Ykkösessä 12. pelaajan merkitys korostuu aiemmasta.

- Toivon, että pystymme tarjoamaan kannattajillemme kesän aikana jälleen unohtumattomia kokemuksia, sillä he ovat sen todellakin ansainneet, sanoo Ek.

Ilveksessä juniori-ikäluokat pelannut ja kaksi kautta seuran edustusjoukkueessakin mukana ollut Ek katsoi syksyllä 2015 ajan olevan kypsä "maiseman" vaihtoon. Jatkosopimuksen myötä ”maisemat” pysyvät samoina.

TPV:llä on nyt sopimus 24 pelaajan kanssa. Sopimuspelaajat ovat: Tuomas Karjanlahti, Antti Kuusinen, Aapo Sipponen, Juho Saarinen, Ardian Kovaqi, Mauno Sirén, Jari Nikkilä, Giorgi Ositashvili, Joonas Rantala, Juho Mattila, Iiro Karimäki, Tommi Smeets, Tuomas Lähdesmäki, Arjan Goljahanpoor, Paavo Näykki, Tomi Ylinen, Riku Oras, Jesse Oksanen, Hakim Belbachir, Eetu Räisänen, Roope Kostiainen, Topi Järvi, Eetu Kolu, Eino-Veikko Ek.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.