tule yhteistykumppaniksi 1200

TPV kohtaa Tamun harjoitusottelussa Kaupissa

TPV kohtaa seuraavaksi kakkosen lohko B:hen valmistautuvan Tampere Unitedin. Ottelu Kaupissa alkaa perjantaina 5.4. klo 17:30. Otteluun on vapaa pääsy.

Koska Kaupissa ei katsomoita ole eikä niitä sinne harjoituotteluiden vuoksi tuoda niin katsojille tilanne on huono. Kenttäalue on pidettävä katsojista vapaana turvallisuussyistä, joten katsojille jää ainoastaan aidan ulkopuoliset alueet katsomispaikoiksi. Myös viereinen kenttä 2 on harjoituskäytössä, joten myöskään sinne ei katsojia voi päästää. Kentän ulkopuolella on vielä lumisia ja jäisiä alueita, joten katsojien on syytä olla tarkkana paikkavalintansa kanssa. Myöskään kahviopalveluja ei otteluun tule paikalle, mutta Kauppi Sports centerissä toimiva Linkosuon kahvio on auki klo 18 saakka. 

TPV:llä on muutamia poissaolijoita pienten loukkaantumisten vuoksi ja yksi hiukan pidempään sivussa oleva pelaaja. Kokoonpano on jokatapauksessa vahva ja lähes 20 pelaajaa on mukana. Mukana on myös TPV:llä uutena pelaajana testissä oleva Aram Hasanzada. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Aram on JJK:n kasvatti joka viime kauden on pelannut KPV:ssä ykköstä. 

Joukkueet ovat viime vuosina kohdanneet 4 kertaa Kakkosessa ja TPV on vienyt kaikki ottelut nimiinsä. Myös aiempi harjoitusottelu päättyi TPV:n voittoon lukemin 3-1 ja tuolloin 18.12.17 pelattiin Pirkkahallissa.

TPV - Tamu kauppi 1 klo 17:30

Tervetuloa 

 MG 6638 rajattu 8

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.