tule yhteistykumppaniksi 1200

TPV tuhlasi maalipaikkoja

 

Some 3

 

Veikkauksen mainoslausetta mukaillen ”Aina ei voi voittaa”. Tämän joutuivat perjantaina Kaupin illassa myöntämään TPV:n pelaajat päädyttyään 2-2 -tulokseen Tampere Unitedin kanssa.

TPV piti palloa hallussaan suurimman osan peliajasta, mutta tulos jäi odotettua ja oletettua laihemmaksi. TamU:lla oli kaksi tilannetta ja molemmista se teki maalin. TPV:n maalintekijöinä olivat Eetu Kolu ja Eino-Veikko Ek.

Harjoitusottelun saaminen tällekin viikolle oli ehkä merkittävimpiä anteja TPV:lle ottelusta TamU:a vastaan. Urheilullisesti parasta oli jälleen kerran ison miehistyksen käyttäminen; perjantaina ottelussa pelasi 18 pelaajaa. Toinen merkittävä asia oli, ettei kukaan loukkaantunut.

Päävalmentaja Anssi Ylisen mielestä joukkue ei pelannut ”niin kauhean huonosti”.

- Naapurilla ei juurikaan ollut paikkoja. Me laitoimme vastustajan puolustamaan alhaalta ja pallo pysyi meillä suurimman osan ottelusta. Jalkapallo on joskus tämän ottelun kaltaista eli aivan lopussa toinen joukkue tulee tasoihin maaleillaan, kuten TamU teki tänään, Ylinen huomautti.

Jokainen katsoja näki saman minkä Ylinenkin näki eli kovin paljon ei TPV:llä maalipaikkoja pelin hallinnasta huolimatta ollut. Ylinen totesikin, että pelaajat olisivat voineet tehdä enemmän kuin vain kaksi maalia.

- Pelin tulosta pitää kunnioittaa. TamU sai kaksi paikkaa ja teki molemmista maalin, sanoi Ylinen.

Numerolla 26 pelannut Suomen kansalainen Aram Hasanzada on antamassa näyttöjä valmentajille ja ainakin perjantain ottelu jätti nuorukaisesti myönteisen vaikutelman. 24-vuotias Hasanzada on Iranissa syntynyt kurdi, mutta saanut jalkapallo-oppinsa Jyväskylässä JJK:ssa. Hän on pelannut muun muassa HuKi:ssa, Blackbirdissa ja JJK:n liigajoukkueessa. Seuran A-junioreissa hän voitti Suomen mestaruuden vuonna 2012. Kausilla 2017 ja 2018 hän pelasi Ykkösen KPV:ssä.

TPV:n ensimmäisen maalin teki Eetu Kolu ja toisen Eino-Veikko Ek, joka sai täydellisen syötön Kolulta. Tässä vaiheessa joukkue johti 2-0.

TPV pelaa vielä kaksi harjoitusottelua ennen Ykkösen sarja-avausta, joka on odotettu Pirkanmaan Derby FC Hakaa vastaan Valkeakoskella. Lauantaina 13.4. Kauppiin tulee Ykkösen toinen nousijajoukkue MuSa Porista ja keskiviikkona 17.4. Kakkoseen noussut Ilves/2 isännöi TPV:n viimeistä harjoitusottelua.

TPV:n kokoonpano

1 Tuomas Karjanlahti
2 Juho Saarinen
3 Arjan Kovaqi
4 Mauno Siren
5 Tommi Smeets
6 Jari Nikkilä
7 Tuomas Lähdesmäki
8 Eino-Veikko Ek
9 Arjan Goljahanpoor
11 Tomi Ylinen
12 Antti Kuusinen
13 Giorgi Ositashvili
16 Riku Oras
18 Topi Järvi
20 Eetu Kolu
23 Joonas Rantala
25 Juho Mattila
26 Aram Hasanzada
28 Iiro Karimäki

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Henri Kilpisen tekemä kooste ottelusta:
.be">.be

Some 21

Some 19

Some 16

Some 17

Some 5

Some 12

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.