tule yhteistykumppaniksi 1200

Ykkösen nousijat kohtaavat Kaupissa

Ennakko TPV MuSa 12

 

TPV:n miesten edustus pelasi harjoituskauden ensimmäisen ulko-ottelunsa 9.3. Porissa MuSaa vastaan. Isännät voittivat 4-2 (1-0). Samat joukkueet kohtaavat lauantaina Kaupissa TPV:n toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa ennen Ykkösen alkamista.

- Joukkueen rakennusvaihe on vielä kesken ja niinpä rakentaminen jatkuu tässäkin ottelussa. Niin viikon harjoituksissa kuin näissä viikonlopun harjoitusotteluissakin päätavoitteenamme on ollut jatkuva pelin kehittäminen, päävalmentaja Anssi Ylinen sanoo.

Porissa pelatun ottelun jälkeen TPV:n valmentaja Mikko Innanen ei riemulla iloinnut.

- Saimme hyvän muistutuksen siitä, että puolivillaisesti emme voi enää lähteä pelaamaan. Jokaisessa ottelussa on jokaisen oltava täysillä mukana, Innanen sanoi tpv.fi -sivustolla.

Puolivillaisuutta TPV pyrkii välttämään lauantaina klo 17.30 alkavassa ottelussa. Vastakkain ovat Ykkösen nousijajoukkueet, TPV lähtee otteluun 4-2 -tappion kärsineenä ja kyseessä on toiseksi viimeinen harjoitusottelu ennen 27.4. käynnistyvää sarjakautta. Päävalmentaja Anssi Ylinen ei kuitenkaan näe MuSa-ottelua poikkeuksena muihin harjoitusotteluhin verrattuna. Ylinen huomauttaa peliä kehitettävän kaiken aikaa, jokaisessa harjoituksessa ja jokaisessa ottelussa. Niinpä joukkueen rakentamista tapahtuu tässäkin ottelussa.

- Sama teema jatkuu itse asiassa läpi Ykkösen kauden. Sarjassa meidän on oltava valmiita pelaamaan hyvin jokaisessa ottelussa, mutta kauden aikana on myös pystyttävä kehittymään ja menemään eteenpäin, sanoo Ylinen.

TPV lähtee lauantain harjoitusotteluun jälleen laajalla miehityksellä, joten vaihtoja nähtäneen enemmän kuin sarjaotteluissa sallitut kolme. Osa pelaajista on sairaana tai kuntoutumassa loukkaantumisen jäljiltä.

- En halua riskeerata mitään peluuttamalla näitä pelaajia, Ylinen huomauttaa.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.