Kapteenisto janoaa voittoa kotiottelusta

Kapteeniston haastattelu 1

 

Ensimmäinen vierasottelu Ykkösessä on takana, ensimmäinen kotiottelu on edessä. TPV:n kapteenisto Tommi Smeets-Juho Saarinen-Tomi Ylinen janoaa voimallisesti ensimmäistä voittoa.

- Peli Hakaa vastaan on tietyllä tavalla unohdettu, mutta onhan se vielä jossain määrin mielessä. Hävisimme MuSa:lle kummatkin harjoitusottelut, joten nyt on aika ottaa voitto, Saarinen huomauttaa.

Keskikenttäpelaajat Tommi Smeets (C) ja Tomi Ylinen (A) sekä puolustaja Juho Saarinen (A) ovat pari viikkoa totutelleet kapteeniston rooliin. Smeetsillä on ikää 25 vuotta, Ylisellä 23 ja Saarisella 24 vuotta. Pirkanmaan Derby FC Hakaa vastaan oli Smeetsille ja Yliselle ensimmäinen ottelu Ykkösessä. Saarinen tuli Tehtaan kentälle 60 ottelun kokemuksella. Edelliset Ykkösen pelit Saarisella olivat kaudella 2017 FC Hakassa.

- Olemme käyneet harjoitusten yhteydessä Haka-ottelun videolla läpi asioista, joita teimme oikein ja väärin. Kovin paljon tuota peliä ei auta jäädä märehtimään, vaan on mentävä eteenpäin kohti lauantain MuSa-ottelua, Saarinen sanoo.

Smeets on joukkueesta pisimpään hakenut TPV:n nousua Ykköseen. FC Hakaa vastaan Pirkanmaan Derbyssä tuo hetki vihdoin toteutui.

- Olihan se hienoa vihdoinkin päästä pelaamaan Ykkösessä. Tuloksellisesti se peli ei tyydyttänyt, vaan niin minä kuin koko joukkuekin odotamme seuraavaa ottelua eli MuSa:n kohtaamista Ratinassa, jotta pääsemme parantamaan peliämme, Smeets sanoo.

MuSa on toinen sarjanousija, jota ei kuitenkaan voiteta sillä, että keskitytään muistelemaan edellisen ottelun tapahtumia. Ylinen uskoo ottelusta muodostuvan kahden joukkueen kova kamppailu.

- Porilaiset ovat aika fyysisiä ja heidän kanssaan saa painia vähän joka puolella kenttää. Joukkueella on selkeä pelitapa, jossa pelataan hyvin paljon pystyyn. Tälle sarjatasolle heillä on ihan hyviä pelaajia, Ylinen toteaa.

Smeets muistuttaa MuSan puolustavan alhaalta, jolloin vastustajalla on vaikeuksia löytää tilaa linjan takaa ja pelaajien välistä.

- Kun he saavat pallon, niin hanakasti lähtevät hyökkäämään, joten meidän on oltava hereillä kaiken aikaa. Esimerkiksi pallonmenetysten jälkeen on iskettävä heti kiinni.

TPV ja MuSa on tuttuja toisilleen. Jokakeväisten harjoitusotteluiden ohella muistijälkeä ovat vahvasti piirtäneet kaudet Kakkosen samassa lohkossa.

- MuSa on pelannut vuosia samalla pelisysteemillä, joten yllätyksiä ei ole odotettavissa tai näin ainakin voisi luulla. Voihan olla, että he tämän haastattelun luettuaan muuttavat pelitapaansa, naurahtaa Saarinen.

Sillä, että Ratinassa lauantaina klo 17 alkavassa ottelussa kohtaavat toisensa kaksi nousijaa, ei Smeetsin mielestä ole merkitystä.

- Tätäkin ottelua lähdemme voittamaan ja tappelemaan pisteistä kuten kaikkia muitakin otteluita. Ottelut on voitettava, oli vastustajan nimi mikä tahansa.

Ylinen muistuttaa, että nousijoidenkin keskinäisessä kamppailussa voittaja saa kolme pistettä.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Kapteeniston haastattelu 2 TPV:n kapteenisto vasemmalta: Tomi Ylinen, Tommi Smeets ja Juho Saarinen.

EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
TPS TPV 1
31.08.2019

TPV:n kiri ei riittänyt Turussa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.