TPV hakee avausvoittoa keskiviikkona

Ennakko 1 TPV EIF

 

TPV ja EIF käynnistävät Ykkösen viidennen kierroksen keskiviikkona. Tammelan stadionille raaseporilaiset tulevat sarjataulukon kuudennelta tilalta neljällä pisteellä. TPV:llä on takanaan kolme tappiota Ykkösen ainoita nousijasuosikkeja vastaan ja 0-0 -peli MuSa:n kanssa.

- Kova kamppailu on keskiviikkona odottamassa, sanoo TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen.

TPV lähtee päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan otteluun luottavaisesti.

- Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja pelaajilla on hyvät fiilikset. Kova kamppailu on keskiviikkona odottamassa. EIF murskasi edellisessä pelissä MYPA:n 7-2 ja lopputulos kertoo, että joukkue on hirmukunnossa, Ylinen huomauttaa.

Joukkueessa on hyvä terveystilanne, ainoastaan Roope Kostiainen ei vielä pysty pelaamaan.

EIF uusiutui melkoisesti

EIF:n alkukausi on tuonut kaksi häviötä, voiton ja tasapelin. Maalisuhde 10-8 kertoo samaan aikaan tehokkaasta hyökkäyspelistä, mutta ongelmallisesta puolustamisesta. Päävalmentaja Gabri Garcia Xatartin mukaan joukkue otti kahdessa edellisessä pelissä isoja askelia parempaan suuntaan.

- Meillä on lähes uusi joukkue edelliskauteen verrattuna ja monellakaan pelaajalla ei ole kokemusta Ykkösestä. KTP-ottelussa teimme muutaman ison virheen ja ne maksoivat meille voiton. MYPA:n voitimme, mutta alussa olimme kuitenkin 0-1-tappiolla, Xatart sanoo.

Voitto-ottelussa MYPA:a vastaan Xatart näki jo parempaa pallollista pelaamista ja joukkue olikin pitkiä jaksoja ”kuskin paikalla”. Sen sijaan palloton pelaaminen jätti edelleen kehittämisen varaa. Meidän on parannettava peliämme joka osa-alueella ollaksemme parempi joukkue.

EIF ei Xatartin mukaan tule keskiviikkona Tammelan stadionille ylimielisenä.

- Yleensä nousijajoukkueella on ensimmäisissä otteluissa vaikea saada pisteitä. TPV:lle tärkeä asia on mielestäni avainpelaajien jatkaminen viime kaudesta. Helppoja voittoja Ykkösessä ei olekaan, joten meidän on näytettävä paras osaamisemme, jotta meillä olisi mahdollisuus voittaa, toteaa Xatart.

Ekenäs Idrottsförening eli EIF perustettiin vuonna 1905 ja jalkapallo on ollut mukana EIF:n lajivalikoimassa vuodesta 1907. Kaudeksi 2015 EIF nousi jalkapallon Ykköseen Jari Rantasen valmentamana. Ensimmäisellä Ykkösen kaudellaan EIF sijoittui sarjassa kahdeksanneksi. Kaudella 2016 sijoitus oli jälleen kahdeksas, joten EIF säilytti toistamiseen viimeisenä joukkueena sarjapaikkansa. Kaudella 2017 EIF ylsi pykälää korkeammalle, seitsemänneksi. Viime vuonna joukkueen sijoitus oli kolmas.

Tammisaaren kaupunki lakkautettiin vuoden 2009 alussa ja sen tilalle perustettiin Tammisaaren, Karjaan kaupungin ja Pohjan kunnan muodostama Raaseporin kaupunki. Raaseporissa asuu lähes 28 000 ihmistä.

Liput

Aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 7 euroa.

VIP-lippu 50 euroa (vain ennakkovaraus kirsi(at)sarkanniemicup.fi). Sitova varaus on tehtävä vähintään viisi vuorokautta ennen kyseistä ottelua).

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV:n juniorit ja toimihenkilöt jäsenkortilla ilmaiseksi.

Kausikortit

Aikuiset 110 euroa, alennusryhmät 70 euroa.

VIP-kausikortti 650 €/2 kpl 1 200 €

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10-17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Sisäänpääsyporteilla on turvatarkastus.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko 2 TPV EIF

Maalivahti Tuomas Karjanlahti ja maalivahtivalmentaja Kalle Heltonen valmistautuivat Kaupin Urheilupuistossa keskiviikon kotiotteluun.

EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
TPS TPV 1
31.08.2019

TPV:n kiri ei riittänyt Turussa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.