tule yhteistykumppaniksi 1200

Jari Nikkilä TamU:n harjoitusvahvuuteen

Sopimusuutinen Jari Nikkila

 

Kuluvalla kaudella TPV:n kakkosjoukkueessa Kolmosta pelannut Jari Nikkilä (29) liittyy Tampere Unitedin harjoitusvahvuuteen. TPV:n kasvatti Nikkilä on pelannut myös Hakassa ja Ilveksessä.

Loukkaantumisesta toipumassa oleva Nikkilä ei ole vielä valmis peleihin Kakkosen tasolla, mutta TamU ja TPV ovat sopineet alustavasti Nikkilän lainaamisesta Sinipaitoihin sitten kun Nikkilä kuntoutuu pelikuntoon. Aikaisimmillaan tämä voi olla mahdollista lauantaina 3.8. Pyynikillä pelattavaan Gnistan-otteluun.

Viime kaudella TPV:n edustusjoukkueen kapteenina toiminut Nikkilä pelasi viime viikolla ensimmäisen ottelunsa pitkähkön tauon jälkeen, kun TPV:n kakkosjoukkue kohtasi PP-70:n Kolmosen ottelussa. Tätä ennen Nikkilä oli pelannut TPV:n kakkosjoukkueessa kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa täydet minuutit. Tällä erää viimeiseksi jääneessä ottelussa TPV:n paidassa ACE:ta vastaan hän tuli toisella jaksolla vaihtoon.

20.05.2020

Kevätkokous to 4.6.20 klo 18:00

in Seuratiedotteet
16.04.2020

TPV kaupassa uusia tuotteita

in Seuratiedotteet
06.04.2020

Tiedote Korona-tilanteen vaikutuksesta Futisklubiin

in Futisklubi uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.