Kajaanissa pelataan isoista pisteistä

Ennakko 1 Kajaani TPV

Lauantaina Kajaanissa pelataan TPV:n kannalta jälleen isoista pisteistä. Samassa tilanteessa on tosin myös vastustaja eli sarjassa kahdeksantena oleva AC Kajaani. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kesäkuun alussa toi tulokseksi 1-1.

- Me lähdemme ensiminuutilta lähtien ottamaan kolmea pistettä mukaamme. Tuloksella on iso merkitys, mutta pisteet ovat kaikista tärkeimmät, sanoo ensimmäistä kertaa siirtonsa jälkeen kokoonpanossa oleva Roope Huhtala.

Ottelulla on kummallekin joukkueelle iso merkitys, joten vanha määritelmä kuuden pisteen ottelusta kuvaa hyvin ottelun panosta. Tämän kierroksen jälkeen en jäljellä 11 ottelua eli jaossa olevat pisteet hupenevat silmissä.

AC Kajaani lähtee lauantain otteluun melko hyvistä asetelmista tietoisena siitä, että viiden viimeisen ottelun saldo on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Voitot tulivat EIF:stä ja KTP:stä, tasapeli MYPA:a vastaan ja häviöt Hakaa ja MuSa:a vastaan.

TPV:n ottelusaldo puolestaan kertoo 3-1 -voitosta EIF:ä vastaan ja 3-3 -tuloksesta AC Oulun kanssa. FF Jarolle TPV hävisi 0-2, TPS:lle 1-4 ja FC Hakalle 1-3.

Puolitoista viikkoa TPV:n harjoituksiin osallistunut Roope Huhtala on Kajaanissa ensimmäistä kertaa kokoonpanossa. 19-vuotias Huhtala on lainassa Veikkausliigan Ilveksestä. Huhtala toivoo näkevänsä halukkaan ja aggressiivisen TPV:n.

- Me lähdemme ensiminuutilta lähtien ottamaan kolmea pistettä mukaamme Tampereelle. Tuloksella on iso merkitys ja toivottavasti pelaamme hyvin, mutta pisteet ovat kaikista tärkeimmät, sanoo Huhtala.

Huhtala on luonnollisesti selvillä Ykkösen sarjatilanteesta ja TPV:n tuloksista. Tiukka ottelu on Huhtalankin mielestä tulossa ja ainoana tavoitteena on voittaa ottelu.

- Luotan täysin siihen, että tulemme Kajaanista pois kolmen pisteen kanssa. Tullessani ensimmäistä kertaa harjoituksiin, olin hyvin tietoinen siitä, että TPV:ssä on hyviä pelaajia ja valmennus on laadukasta, Huhtala toteaa.

Ensimmäistä kertaa kokoonpanossa oleva Huhtala on mielissään siitä, että hänellä on mahdollisuus päästä pelaamaan uutta sarjatasoa. Huhtalan mukaan fiilikset ovatkin hyvät.

- Minulla on kokemusta Veikkausliigan ja Kakkosen valmennuksesta ja TPV:n valmennus menee luontevasti tähän väliin. TPV:ssä on erittäin hyvä valmennus ja olenkin hyvin tyytyväinen kaikkeen siihen, mitä olemme harjoituksissa tehneet. TPV on hoitanut muutenkin kaikki asiat hyvin ja olen sopeutunut joukkueeseen mainiosti, sanoo Huhtala.

Helle tuo oman lisänsä

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen uskoo ottelusta tulevan hyvin tiukka, sillä pisteet ovat kummallekin joukkueelle tärkeitä. Ylimääräisen lisän otteluun tuo Kajaanin ylle luvattu 30-asteinen lämpötila. Luvassa oleva helle voi Ylisen mukaan vaikuttaa pelaajavalintoihin ja taktiikkaan.

- AC Kajaanin viimeiset ottelut ovat sujuneet hyvin ja lisäksi joukkue on vahvistunut uusien pelaajien myötä. Meidän omassa pelaamisessamme puolustussuuntaan pelaaminen on saatava tiiviimmäksi, toteaa Ylinen.

Edellisessä ottelussa Jaroa vastaan TPV sai luotua Ylisen mukaan riittävästi laadukkaita maalintekopaikkoja ja tähän totta kai pyritään AC Kajaaniakin vastaan.

- Meidän on saatava vähintään saman verran maalipaikkoja, joista sitten on pystyttävä tekemään maaleja, Ylinen toteaa.

TPV:n kokoonpanosta puuttuvat pelikiellossa oleva Giorgi Ositashvili ja loukkaantuneet Eetu Kolu ja Juho Mattila.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko 2 Kajaani TPV

Roope Huhtala on ensimmäistä kertaaa mukana TPV:n kokoonpanossa.

EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
TPS TPV 1
31.08.2019

TPV:n kiri ei riittänyt Turussa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.