Tammelassa ei nähdä höntsypeliä

Ennakko TPV KTP 19.10. 1

 

TPV:n putoaminen Kakkoseen varmistui edelliskierroksella, mutta FC KTP:llä on mahdollisuus päättää kausi kolmostilaan. Vähintäänkin joukkue on neljäs. TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen ei edelleenkään tuijota sarjataulukkoon, vaan pitää joukkueensa voittoa mahdollisena.

- Meille jäi hampaankoloon Kotkan vierailustamme, joten täysillä lähdemme tätäkin kauden viimeistä ottelua pelaamaan, Ylinen sanoo.

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen on ehdoton: sunnuntaina Tammelan stadionin kentälle ei mennä kauden viimeiseen otteluun vain siksi, että sarjaohjelmaan on kirjattu tämä peli. Ylisen mukaan pelaajat antavat ehdottomasti kaikkensa ja kun vastassa FC KTP:n tasoinen hyvä joukkue, on Tammelan stadionilla odotettavissa yleisöön menevä ottelu.

TPV:llä ei ole montakaan pelaajaa, joilla on povitaskussa sopimus ensi kaudeksi. Tietoisuus tästä saa Ylisen mukaan pelaajat suhtautumaan otteluun muulla kuin pakko pelata kun ohjelmaan merkitty -asenteella.

- Osa pelaajista pelaa ensi vuoden sopimuksistaan kummassakin joukkueessa, joten uskon pelaajien olevan niin fiksuja, että he laittavat kaikkensa peliin. Ottelu ei ole mikään höntsypeli, sanoo Ylinen.

TPV:n ensimmäinen Ykkösen ottelu oli 27.4. Hakaa vastaan. Viikkoa vaille kuuden kuukauden kuluttua sarjan käynnistymisestä TPV pelaa kauden viimeisen ottelunsa. Ylisen valtaa haikeus ja vaikka puoli vuotta tuntuu pitkältä ajanjaksolta etukäteen, on aika kuitenkin mennyt nopeasti. Ylinen ja muu joukkue ovat kulkeneet läpi kauden tunteiden vuoristorataa.

- Meillä on ollut hienoja hetkiä ja sitten niitä vähemmän hienoja. Vaikka henkeä on koeteltukin, on se joukkueen sisällä ollut koko ajan kuitenkin hyvä. Aina ei ole kovin helppoa olla, jos jää sarjassa jumboksi verrattuna siihen, että voitat sarjan, sanoo Ylinen.

- Sunnuntain jälkeen pidetään lomaa ja sitten alkaa valmistautuminen seuraavaan kauteen. Tätä ennen on kuitenkin vielä klaarattava tämä viimeinen ottelu. Koko kauden ajan pelaajat ovat laittaneet itsensä peliin, enkä epäile yhtään, etteikö niin kävisi sunnuntainakin, Ylinen sanoo.

Ykkösen kausi siis kestää viikkoa vajaan kuusi kuukautta. Ylisen mielestä kausi voisi olla pitempikin.

- Minulle kelpaisi hyvin kauden pidentäminen. Uskon, että myös pelaajat pelaavat mieluummin kilpailullisia otteluja kuin harjoittelevat, toteaa Ylinen.

Ensimmäisen kohtaamisen kesäkuussa TPV voitti 1-0, mutta romahti pahasti Kotkassa. Elokuussa FC KTP oli parempi peräti 6-1. Kotkalaiset eivät ole viidestä viimeisestä ottelustaan poistuneet kertakaan hävinneinä. Takana on neljä voittoa (MuSa, MYPA, AC Kajaani, FF Jaro) ja 1-1 -tulos TPS:n kanssa.

Kauden viimeinen ottelu pelataan su 20.10. klo 14 alkaen. Paikkana on Tammelan stadion. Liput seitsemän ja kymmenen euroa.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko TPV KTP 19.10. 2

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylisen mukaan joukkue pelaa kauden viimeisessäkin ottelussaan kaikkensa antaen ja loppuun asti yrittäen. Sunnuntain jälkeen on aika pieneen lomaan.

Joonas Rantala 9.1.20
09.01.2020

Joonas Rantala jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Antti Kuusinen 8.1.20
08.01.2020

Kuusinen ja Mättö tekivät sopimukset

in Edustus uutiset
Verneri Uimonen 21.12.19
21.12.2019

Verneri Uimonen tuo kokemusta ja malttia

in Edustus uutiset
Erkka Helminen 1 20.12.19
20.12.2019

66 Ykkösen ottelun Erkka Helminen TPV:hen

in Edustus uutiset
Kakkosen cup 2020
18.12.2019

TPV aloittaa Kakkosen Cupin 26. tammikuuta

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.