tule yhteistykumppaniksi 1200

TPV aloittaa Kakkosen Cupin 26. tammikuuta

Kakkosen cup 2020

 

Palloliitto julkisti keskiviikkona Kakkosen Cupin alkulohkojen ottelut. Miesten Suomen Cupin tavoin Kakkosen Cup 2020 käynnistyy jo tammikuussa lohkovaiheen otteluilla. TPV:n lohkossa ovat paikalliset seurat Ilves/2, Kolmoseen pudonnut TamU ja hämeenlinnalainen HJS Akatemia.

TPV:n taival Suomen Cupissa alkaa 26.1. klo 16.30 ottelulla TamU:a vastaan. 2. 2. TPV matkustaa Hämeenlinnaan HJS Akatemian vieraaksi ja lohkovaiheen viimeisen ottelunsa TPV pelaa 9.2. Ilves/2:ta vastaan. Kotiottelut alkavat klo 16.30 ja pelipaikkana on tietysti Tampereen messu- ja urheilukeskus.

Kakkosen Cupin joukkueet on jaettu viiteen lohkoon. Kakkosen Cupiin ilmoittautui mukaan 17 joukkuetta, jotka on jaettu viiteen maantieteelliseen alkulohkoon. Kolmessa lohkossa on kolme joukkuetta ja kahdessa neljä. Puolivälieriin jatkavat lohkovoittajat ja kolme parasta lohkokolmosta.

Viime vuoden tapaan Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueet pelaavat omat lohkovaiheensa kahdessa kuuden joukkueen lohkossa yksinkertaisen sarjan.

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.