Edustusjoukkue omatoimiharjoittelussa ainakin 13.4. saakka

Liikkeellä oleva koronaepidemia vaikuttaa myös TPV:n edustusjoukkueen harjoitus- ja pelirutiineihin. 

Edustuksen taustajoukot kokoontuivat perjantaina 13.3 ja joukkueharjoitukset päätettiin laittaa tauolle viikoksi kerrallaan, tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti ja jatkon suhteen uusia päätöksiä tehdään aina viikko kerrallaan. 

Nyt kun eilen 16.3. tuli uutta tietoa, että kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla, jatkuu myös edustuksen omatoiminen harjoittelu hallituksen määräämän ajankohdan loppuun saakka. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti.

 

DSC 0013

 

Kaikille TPV:n edustusjoukkueen pelaajille on laadittu harjoitusohjelmat joukkueharjoittelutauon ajaksi, jotta joukkueharjoittelu voi jatkua mahdollisimman helposti ja nopeasti tauon jälkeen.

Joukkue tekee myös useita ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä epidemian aikana. Omatoimiharjoittelu nousee nyt korkeaan arvoon, jotta toiminta voi jatkua tuon jälkeen laadukkaana.

Edustusjoukkue harjoitteli vielä torstaina 12.3. yhdessä Kaupin urheilupuistossa, mutta jo perjantaina siirryttiin omatoimiseen harjoitteluun. Valmentajat ovat tehneet pelaajille omatoimisen ohjelman joukkueharjoittelutauon ajaksi. Kaikki jo sovitut harjoitusottelut joudutaan myös perumaan ja sopimaan uudet ajankohdat otteluille. 

Myös Kakkosen alku jouduttiin siirtämään ainakin kesäkuun alkuun ja se tulee tarkoittamaan myös, että otteluohjelma menee luultavasti kokonaan uusiksi. Myös siitä johtuen saattaa myös jo sovitut pelipaikat mennä uudelleen jakoon. Tammelan tilanne on aina haastava muutenkin, mutta nyt kun kaikkien sarjojen otteluohjelmat kiristetään äärimmilleen kauden läpiviemiseksi, tulee se tarkoittamaan varmasti haasteita pelipäivien kohdalla ottelujärjestelyille. Pelipaikat koitetaan selvittää nopeasti, kunhan uudet pelipäivät saadaan ensin sovittua. 

TPV seuraa tarkasti Suomen hallituksen, Tampereen kaupungin, THL:n ja Palloliiton ohjeistuksia ja noudattaa annettuja ohjeita. 

DSC 0031

 

Urheilu on ollut aina Tampereella ja muuallakin Suomessa kansalaisten henkinen tuuletusikkuna. Penkkiurheilijana katsomoissa kannustamalla, itse harrastamalla tai jopa kilpaurheilijana olemme voineet jakaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Nyt myös me TPV:ssä olemme ennennäkemättömän haasteen edessä, kuten monet muutkin urheiluseurat Suomessa. Toimintoja ajetaan alas, eikä vielä ole tiedossa mitä tuleman pitää. TPV on pitkän historiansa aikana kyennyt osoittamaan, ettei seura ole helposti kaadettavissa. 90-vuotinen taival ja sen juhliminen piti olla tämän kauden suurimpia ohjelmia, mutta nyt nekin juhlat ovat uhattuina, koska emme tiedä milloin tilanne helpottaa.

Pyydämmekin nyt, että osoitat tukesi. Hankkimalla kausikortin, ostamalla fanituotteita tai liittymällä seuran jäseneksi autat seuraa jatkamaan juhlavuoden läpiviemistä. Pienetkin teot juuri nyt ovat erittäin tärkeitä. Jos koet että jättämällä kulukorvauksia laskuttamatta autat mielestäsi helpoiten, on sekin mahdollista. Näistä tukimahdollisuuksista lisää myöhemmin seuran jakamissa uutisoinneissa.

Kun kausi vihdoin saadaan käyntiin, lupaamme joukkueen tuovan taistelevan punakoneen jälleen kentälle antamaan niitä tunteita ja tuoksuja, joita monet meistä jo odottaa vesi kielellä. Niitä kaikkia kokemuksia, joihin kuuluu upeita voittoja, karvaita tasapelejä kuin myös tappion tuomaa tuskaa.

 

Kiitämme suuresti kaikkia kausikorttinsa jo ostaneita ja muita seuraa tukeneita TPV:n toiminnan tukemisesta!

Pitäkää huolta omasta ja läheistenne terveydestä! Yhdessä selviämme tästäkin ja kesällä nähdään!

 

DSC 0049

IMG 2878
02.08.2020

Tammelan vierasottelusta kauden kolmas tappio

in Edustus uutiset
7 Lahdesmaki Tuomas 1079 0152
27.07.2020

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

in Edustus uutiset
MG 6441 rajattu 13
24.07.2020

Tasoihin ottelun lisäajalla viime sunnuntaina

in Edustus uutiset
6.TPV GRIFK face2
18.07.2020

TPV - GrIFK sunnuntaina Tammelan Stadionilla

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #19 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.