Helsingistä piste mukaan 0-0 tasurilla

TPV kohtasi vasta toisen ottelunsa tämän kauden Kakkosessa pelanneen HJK Klubi 04:n Bolt Areenalla lauantai-iltana.

Ottelussa maaleja ei nähty, vaikka TPV:llä oli lukuisia paikkoja tehdä vaadittava(t) osumat koko pistepotin viemiseen Tampereelle. 

Jo ottelun neljännellä minuutilla Omar Khary:n hyvästä syötöstä Kristian Yli-Hietanen voittaa Klubi puolustajan ja pääsee yksin läpi, mutta veto menee päin kotijoukkueen maalivahtia. 

Koko ottelun kuva oli, että kovavauhtisessa pelissä TPV oli selvästi edellä kotijoukkuetta 75-80 minuuttia ja paremmalla viimeistelyllä taululla olisi voinut olla isotkin lukemat. Tämän jälkeen alkoi vierasjoukkueelta loppumaan bensa koneesta helteisessä säässä. Klubi 04 pääsi oikeastaan peliin mukaan vasta viimeisen 10 minuutin aikana. Silloin olisi tuloskin voinut muuttua kotijoukkueen hyväksi, mutta TPV maalilla Antti Kuusinen hoiteli lähentelyt varsin hyvin ja pelasti pisteen kotiin viemiseksi. Ottelu oli selvästi kovavauhtisin peli toistaiseksi ja Klubi 04 on todella kova joukkue voitettavaksi kenelle tahansa. 

Kertaalleen pallo TPV maalissa kävikin, kun kello lähenteli 70 minuuttia, tällä kertaa kuitenkin avustava liputti tilanteen paitsioksi, kun Klubi pelaaja kävi vielä läheltä maaliviivaa tökkäämässä pallon verkkoon. 

Ottelussa koki kovia kapteeni Jari Nikkilä ottelun 77 minuutilla, kun kramppi jalassa pakotti vaihtoon. Nikkilän tilalle toppariksi tuli vasta 15-vuotias Elias Valli, joka pelasikin loppupelin varsin mallikkaasti ja oli debyytissään todella varma pallon kanssa. Kentällä nähtiin avauksessa Kakkosen debyytissään 16-vuotias Antti Kujala, joka pelasi myös todella edukseen. Molemmilta nuorilta todella miehekkäät otteet ennakkoon ajateltuna tosi vaikeassa ja haastavassa pelissä.

Koko joukkue ansaitsee kehut eilisestä pelistä, joka oli selvästi parasta peliä tämän kauden Kakkosessa ja todella hyvä tasonnosto edellisestä SalPa pelistä.

 

Krisun paikkaKristian Yli-Hietanen maalipaikassa jo ottelun neljännellä minuutilla

 

Klubi TPV kokoonpano

 

tilastot klubi04

 

Tilannekooste: 

 

IMG 2878
02.08.2020

Tammelan vierasottelusta kauden kolmas tappio

in Edustus uutiset
7 Lahdesmaki Tuomas 1079 0152
27.07.2020

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

in Edustus uutiset
MG 6441 rajattu 13
24.07.2020

Tasoihin ottelun lisäajalla viime sunnuntaina

in Edustus uutiset
6.TPV GRIFK face2
18.07.2020

TPV - GrIFK sunnuntaina Tammelan Stadionilla

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #19 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.