TPV – Ilves 2 torstaina Tammelan Stadionilla

Joukkueiden kolmas ja kauden viimeinen kohtaaminen pelataan Tammelan Stadionilla torstaina 24.9 klo 18:30 alkaen. Pimenevässä Tammelan illassa pelataan TPV:n osalta jälleen todella tärkeistä pisteistä. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet siten, että ensin suomen Cupissa 9 helmikuuta TPV oli parempi 3-0 lukemin. Maalintekijöinä Antti Kujala, Julius Stenroos ja Joonas Rantala. Miesten Kakkosessa kuitenkin osat ovat kääntyneet päälaelleen ja Ilves 2 on ollut maalipaikoissaan varmempi ja vienyt ottelut nimiinsä 3-0 ja 3-1 lukemilla. Näistä jälkimmäinen pelattiin vain 2 viikkoa sitten, joka oli myös TPV:n 90-vuotis juhlaottelu. Tuossa ottelussa TPV:n ainokaisen osuman viimeisteli Topi Järvi.

Ennakkoon lippuja saatavilla Zupticketistä mobiililippuina -> https://www.zupticket.com/tpv-ilves-2.html Ennakkolippujen myynti loppuu to 24.9.2020 klo 17:30

Portit aukeavat tunti ennen ottelua

Lippujen hinnat:

Pääkatsomo: aikuiset 15 euroa, alennusryhmät 10€ ja lapset 5 - 10-v 5 euroa, alle 5-v tapahtumiin ilmaiseksi. Pääkatsomoon kulku ainoastaan Tammelan koulun portista. Seuran toimihenkilöillä ja junioreilla vapaa pääsy jäsenkorteilla.

Alennusryhmät = eläkeläiset, opiskelijat, 10-17 -vuotiaat lapset sekä varusmiehet. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Anniskelualue pääkatsomon puolella

Stadionalueella käytössä THL:n, AVI:n sekä Palloliiton ohjeistukset ja määräykset. Huomioi turvavälit, käytä tarjolla olevia käsihuuhteita ja huolehdi ettet tule sairaana ottelutapahtumaan.

Pelipaikka: Tammelan Stadion, Ilmarinkatu 17, 33500 Tampere

 MG 8704 rajattu