TPV avasi kauden tasapelillä

IMG 4972

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV ja FC Jazz pelasivat Kakkosen avauskierroksella maalittoman tasapelin, mutta peli oli tapahtumiltaan hyvin viihdyttävä, ja molemmat joukkueet voivat jossitella hukattuja maalipaikkojaan. Myös pelin intensiteetti oli kohdillaan, joten live-jalkapallon Leijonien edelle laittanut kansa näki kaikin puolin täysipainoisen ottelun – vain maalit jäivät tällä kertaa piippuun.

TPV sai ensimmäisen paikkansa jo aivan alussa – Miska Huttunen yritti ohittaa Jazzin maalivahdin Janne Järnstedtin roikkupallolla, joka meni kotiyleisön pettymykseksi hieman ohi. TPV oli ensimmäisen puoliajan avauspuoliskon lievästi niskan päällä muutenkin.

Jakson loppupuolta kohden oli huomattavissa, että pallo poltti Paltsareiden jaloissa, ja Jazz sai jonkunlaisen otteen. Isäntien puolustuksen virhealttius myös kasvoi jakson edetessä. Maalissa Jaakko Häyhä oli kuitenkin itse varmuus.

Toisen jakso alkupuoli oli jonkunlaista suvantovaihetta, ja alkoi vaikuttaa siltä, että helle vaatii veronsa pelaajien energiatasosta. Tunnin jälkeen hyviä paikkoja oli molemmissa päädyissä, ja kiperimpinä hetkinä TPV:n man of the match Jaakko Häyhä esitti pari todella makeaa paraatitorjuntaa.

Moni TPV:n oma kasvatti teki miesten sarjapeleihin debyyttinsä. Valmentaja Kari Sainio oli joukkueen suoritukseen kokonaisuudessaan tyytyväinen: ”Ensimmäinen sarjapeli todella nuorella porukalla – ei tässä voi allapäin olla, sillä esityksessä oli paljon hyvää.”

Myös parannettavaa Kapa löysi suorituksesta. ”Pallollisessa pelissä, huolellisuudessa ja pelinopeudessa pystymme parempaan. Joka tapauksessa saimme luotua joitakin laadukkaita maalipaikkoja, ja omassa päässä selvittiin takaiskuitta. Tämän päivän harjoituksissa isoja minuutteja tahkonneet pelaajat tekevät palauttavaa treeniä.”

Pitkään ei palautteluun jää aikaa, sillä maanantaina TPV matkustaa Espooseen Honka Akatemian vieraaksi. Ottelu alkaa Tapiolassa klo 18:30.

TPV - FC Jazz 0-0 (0-0)
TPV:n kokoonpano:

1 Häyhä Jaakko
2 Rantanen Aleksi > 87" Keronen Otto
3 Merikoski Lauri
4 Hussein Zada Mustafa
5 Huttunen Miska > 89" Lähteenmäki Akseli
7 Keväänranta Tino > 74" Kujala Antti
8 Shala Granit
10 Stenroos Julius
18 Antinaho Leevi
19 Danish Iltaf
24 Mustalahti Nuutti
---
9 Kujala Antti
13 Paasi Antti
14 Lähteenmäki Akseli
21 Keronen Otto
27 Ibisevic Ehdin

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.