Virheet kävivät kalliiksi Tapiolassa

IMG 5801

© Kuva: Ismo Alhoniemi

 

TPV matkusti maanantai-illaksi Tapiolaan Honka Akatemian vieraaksi. Ottelutahti on kiivas, sillä avauspeli pelattiin vasta torstaina ja Hämeenlinnassa HJS:n vieraana pelataan jo ensi perjantaina. Maanantain vastus tiedettiin tasokkaaksi, mutta silti 4-0 tappioon päättynyt ottelu oli Paltsareiden punaisten silmälasien läpi suuri pettymys.

Ottelu käynnistyi tunnustellen: ensimmäiset puoli tuntia punaiset pysyivät pelissä hyvin mukana, eikä kummallakaan joukkueella ollut mainittavia maalipaikkoja. 31. minuutin kohdalla TPV:n puolustukselle sattui kollektiivinen musta hetki, ja Niilo Saarikivi pääsi tuikkaamaan kotijoukkueelle johtomaalin. Tästä kolmen minuutin päästä pallo oli kulmapotkun jälkitilanteesta toistamiseen TPV:n maalissa.

Toisen jakson aluksi Honka teki jo kolmannen maalin ja ottelu alkoi olla taputeltu. TPV piristyi hieman ja sai reilun tunnin kohdalla parhaat paikkansa koko ottelussa. Ylärimaa lähemmäksi ei kauden maalitilin avaamista kuitenkaan päästy. 67. minuutin kohdalla Hannes Woivalin viimeisteli TPV:n alakerran virheen seurauksena vielä lukemiksi 4-0.

Mikko Innanen ei ollut ottelun päätyttyä tyytyväinen omiensa esitykseen: ”Tämä oli meiltä löysää suorittamista. Paljon virheitä puolustuksessa, pallonmenetyksiä, huonoa erikoistilanteiden hoitoa ja yksittäisiä kaksinkamppailuja hävittiin. Meillä oli löysä päivä, ja hyvää vastustajaa vastaan tulos oli tämmöinen. Honka liikkui ja syötteli hyvin sekä reagoi tilanteisiin organisoidusti”.

”Ihmeitä ei ennen perjantaita pystytä tekemään, mutta meidän on joka tapauksessa oltava valmiimpia kuin tänään. Tänään ei oltu tasolla, jolla tässä sarjassa pärjätäkseen on oltava”, Innanen kiteytti tilanteen.

20211111 160759
03.12.2021

Haastattelussa Markus Halme ja Toni Rantala

in Edustus uutiset
ashcivil11 21
28.11.2021

Haastattelussa päävalmentaja Ash Civil

in Edustus uutiset
ottolauriroope
12.11.2021

Kolme jatkosopimusta edustukselle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.