Pohjakosketus Grania vastaan

IMG 3038 kopio

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Keskiviikkoista ottelua voisi kuvata vanhaa jalkapallokaskua mukaillen: ottelu oli tasainen lukuun ottamatta vastustajan viittä maalia. TPV:n hyvistä otteista ei ollut GrIFK:iä vastaan rippeitäkään jäljellä, vaan vieraat tekivät tarjotuista paikoista tylysti maalit. Lopputulos oli murheellinen 0-5 (0-2).

Ottelu lähti hankalasti liikkeelle, kun Punaisilla oli vaikeuksia vastata vieraiden korkeaan prässiin. Ottelun 14. minuutilla isäntien alakerran kommunikaatio petti pahemman kerran, ja Granin ikinuori Petter Meyer pääsi viimeistelemään 200. maalinsa seuransa paidassa. Lisämurhetta tilanteesta koitui, kun maalivahti Jaakko Häyhä sai kolhuja ja joutui muutaman minuutin päästä siirtymään kentän laidalle. 19. minuutilla Grani kehitti komean kuvion, ja Matias Sorvali oli boksissa täysin vapaana. 0-2 lukemat säilyivät tauolle asti.

Toisella jaksolla TPV pystyi ajoittain kehittämään painetta, mutta joukkueen kokonaisilme oli luvattoman vaisu, eikä vierailla ollut mitään vaikeuksia pitää isäntiä kurissa. Granin lisämaalit saivat Paltsarien päät vielä syvemmälle painuksiin. Päävalmentaja Mikko Innanen ei peitellyt pettymystään suojattiensa esityksestä, vaan miehen palopuhe oli salpietarin ja tulikiven katkuinen.

”Äsken saatiin pikku muistutus pelin vaatimustasosta. Jos joku luuli viime pelin jälkeen, että homma sujuu tuosta vain, niin tämänpäiväisellä pelokkaalla ja puolivillaisella pelillä tulos on nyt ja jatkossakin tämä. Jojo meni tänään todella syvälle – ääripäät Ilves-pelin kanssa ovat todella kaukana toisistaan.”

”Pallo ei liikkunut ollenkaan samalla tavalla kuin edellisessä pelissä, jonka tempo sivumennen sanoen oli kovempi kuin tässä pelissä. Hyökkäyspeli jää pakosti olemattomaksi, kun sekä syöttöjen annot että vastaanotot ovat tuolla tasolla. Kapan kanssa meidän on mietittävä, mitä tehtiin väärin, kun ei saatu jätkiä valmiiksi tähän peliin.”

”Maksavalta ja Kauppiin vaivautuneelta yleisöltä on pyydettävä suoraan anteeksi, että joutuivat näkemään meiltä tällaisen junnupelin. Sunnuntaiksi Vantaalle jää vain parannettavaa, ja meidän on oltava valmiita antamaan siellä kaikkemme:”

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.