TPV punnersi rinnalle ja ohi!

IMG 3683

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Pukukopin seinät rytisivät Vantaalla, kun TPV juhli upeaa ja suurta riemua tuottanutta vierasvoittoaan VJS:stä. Voiton arvoa nostaa se, että Punaiset joutuivat jo ottelun alkuvaiheessa kahden maalin takamatkalle. Puoliajalla oltiin jo tasoissa, ja ottelun loppupuolella TPV tyylitteli lopputulokseksi 2-5 (2-2).

VJS:n maaleissa vanhat helmasynnit toistuivat jälleen: erikoistilanteiden hoito tuottaa hankaluuksia ja TPV:n boksissa saa olla liian rauhassa. Ensimmäisen jakson edetessä TPV sai juonen päästä kiinni, ja VJS:n puolustuksella alkoi olla töitä nopeiden vieraiden pitelemisessä. TPV:n kavennusmaali tuli kulmapotkusta. Ensin omaksi maaliksi merkitty osuma korjattiin myöhemmin Nuutti Mustalahdelle. Nuutti teki ensimmäisellä jaksolla vielä toisenkin osuman, ja tauolle mentiin tasalukemissa.

TPV:n muutaman hengen kannattajaosasto läksi toiselle jaksolle makea vesi suussa. Jakson alkupuoli mentiin kuitenkin käsijarru päällä – avaukset eivät löytäneet kohteitaan ja kaksinkamppailut tuntuivat menevän isännille turhan kovalla prosentilla. Kesken VJS:n painostuksen TPV hyökkäsi kuitenkin terävästi ja keskitys meni flipperipallona Leevi Antinaholle, joka pisti pallon maaliin ja vei Punaiset johtoon.

Maali sai Paltsarien itseluottamuksen jiiriin, ja kentällä alkoi tapahtua iloisia asioita. Akseli Lähteenmäen 2-4 osuman pohjusti Mustalahti, joka lähetti ihanan syötön rangaistusalueen kulmalle, mistä Akseli ei erehtynyt. Heti perään Roope Tuomi juhlisti debyyttiotteluaan ja upotti isännät lopullisesti suohon: terävän pistohyökkäyksen jälkeen loppulukemat kirjattiin 2-5 ja VJS oli lyöty.

Valmentaja Kari Sainio löysi ottelusta parantamisen varaa, mutta halusi etupäässä iloita vapauttavasta ja kovan työn tuloksena tulleesta vierasvoitosta: ”Alku oli meiltä vaisu ja unelias. Täytyy olla kuitenkin ylpeä joukkueesta, joka nousee vieraskentällä kahden maalin takaa selkeään voittoon”.

”Mikon kanssa painotettiin joukkueelle uskallusta ja oman osaamisen ottamista käyttöön. Vaikka numerot ovat komeat, niin silti joukkue pystyy paljonkin parempaan. Vastaiskut olivat meidän ase, ja ne hyödynnettiin hyvin. Pelillisiä asioita ja niiden parantamista on käytävä läpi, mutta ensin nautitaan hienosta voitosta”.

TPV:n kokoonpano:
Häyhä
Antinaho
Danish > Tuomi 69"
Hussein  > Ibisevic 84"
Keronen > Huttunen 84"
Kevaanranta > Lähteenmäki 62"
Merikoski
Mustalahti > Rahimi 84"
Paavola
Rantanen
Shala

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.