Vierastuska jatkui Kaarinassa

Kudzi

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n tuska vieraspeleissä jatkui sunnuntaina Kaarinassa: isännät olivat selityksittä parempia ja veivät ottelun selkein lukemin 4-0 (3-0). Punaisten lähtökohdat otteluun olivat hyvin haastavat runsaitten poissaolojen vuoksi. Valmennus joutui käyttämään joukkueen kokoamiseen ja ryhmittämiseen kaiken luovuutensa, mutta kentällä ei silti nähty sitä, mitä odotettiin.

Mikko Innanen ei tapansa mukaan kaunistellut asioita: ”Me ei edelleenkään päästä poissaolojen taakse sitä, että vieraissa pelaaminen on aivan käsittämättömän ujoa. Oikeastaan kaikki jalkapallon osa-alueet perusteista lähtien ovat vieraissa kaukana siitä tasosta, mitä joukkueelta on kotona nähty. Lisäksi otteluissa on ollut sama kaava: ensimmäisen puolen tunnin jälkeen ollaan yleensä ratkaisevasti perässä.”

”Koko joukkueen taustahenkilöitä myöten on nyt istuttava alas ja mietittävä, mistä tämä johtuu”. Valmennustiimin hämmästyksen ymmärtää, sillä kotiottelut TPV on pelannut tällä kaudella Kauppiin väsätyllä väistöstadionilla, kun Tammelan jalkapallopyhättö ei ole vielä pariin vuoteen käytössä.

KaaPo karkasi TPV:ltä jo ottelun alkupuolella: ottelun hahmoksi noussut Juho Salminen teki knalliin oikeuttavat kolme maalia jo reilussa puolessa tunnissa. Toiselle jaksolle Punaisten esitys parani: kaksinkamppailuissa oltiin paremmin mukana ja ajoittain myös saatiin mukavia syöttöralleja aikaiseksi.

Nuori vierasjoukkue kuitenkin turhautui ottelun edetessä ja tästä tuloksena oli Farhad Rahimin ulosajo kahdella keltaisella. Positiivisena asiana voidaan mainita toisella jaksolla kentälle vaihdetun Kudzi Kauhasen ensimmäiset minuutit Kakkosessa.

TPV jatkaa otteluita kotona lauantaina, jolloin vastassa on SalPa. Ottelun järjestelyistä tiedotetaan lisää viikolla.

TPV:n kokoonpano:

Häyhä
Antinaho
Danish > Kauhanen 67"
Huttunen > Tuomi 46"
Keväänranta > Rahimi 46"
Laaksonen
Lähteenmäki > Ibisevic 46"
Mustalahti
Rantanen
Stenroos
Strömsholm

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.