Sarjakärki kylään lauantaina

IMG 3148

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n kausi jatkuu lauantaina kovalla testillä, kun sarjaa selkeällä marginaalilla johtava PIF saapuu Kauppiin vierailulle. Punaisten tilanne sarjassa on vähintäänkin haastava, mutta sarjakärkeä lähdetään haastamaan tosissaan.

”Joukkue tulee jättämään kaiken kentälle kauden viimeiseen peliin saakka. Sarjakärjen nousuhaaveille tulemme laittamaan kapuloita rattaisiin, joten mitään vapaataipaletta ei ole Paraisten pojille odotettavissa. Nämä ovat meidän nuorille isoja pelejä, sillä jokainen miesten ottelu on arvokas kokemus ja askel eteenpäin uralla”, toteaa päävalmentaja Mikko Innanen.

Kokoonpanopuolella on pelaajia saatu takaisin, mutta maalivahtiosastossa on edelleen loukkaantumiskriisi päällä. Lisäksi Hakan lainapelaajia ei ole lauantaina käytössä. Innasen mukaan kokoon saadaan silti joukkue, jolla vaihtopenkkikin on lähes täynnä.

PIF olisi kuulunut alkuperäisen sarjaohjelman mukaan jo TPV:n kauden ensimmäisiin vastustajiin, mutta lopulta joukkue kohdataan syksyllä kahtena viikonloppuna peräkkäin – vieraspeli on vuorossa viikon päästä lauantaina.

Tässäkin tilanteessa kotikannattajien tuki on äärimmäisen tärkeää, ja kannattajat toivotetaan tervetulleiksi Kauppiin lauantaina 18.09. klo 17:00.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.