TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

IMG 7605

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Lauantaina TPV pelaa viimeisen vierasottelunsa Kauniaisissa GrIFKiä vastaan. Vastuksesta ei ole kovin hyviä muistoja, sillä Grani pöllytti punaisia Kaupissa aiemmin tällä kaudella rumasti. Kauniaisten reissun jälkeen on vielä yksi kotiottelu, joka pelataan sunnuntaina 24.10.

Päävalmentaja Mikko Innanen pyrkii saamaan joukkueensa viimeiseen peliin ilon kautta. Erinäisten syiden vuoksi TPV:n bussi ei pullistele pelaajista lauantaina, mutta mukana olevien palloveikkojen kanssa yritetään saada kauden vierasreissut tyylikkäästi päätökseen. Innanen ei ollut joukkueen ilmeeseen tyytyväinen Paraisilla, joten harjoituksissa on jälleen käyty asioita läpi perinpohjaisesti.

Tilanne ei ole henkisellä puolella ihanteellinen, kun putoaminen varmistui jo hyvissä ajoin, mutta TPV:n nuorille pelaajille jokainen tilaisuus pelata miesten pelejä on arvokas. Granin ottelut ovat koko kauden olleet maalirikkaita, ja joukkueen hyökkäys on Paltsareittenkin riveissä todettu vaaralliseksi.

TPV:n viimeisen ottelun pelipaikka on viimein varmistunut. Kauppi ei ole 24.10. käytettävissä, joten VJS-ottelu pelataan Kaukajärven kentällä klo 14:00.

20211111 160759
03.12.2021

Haastattelussa Markus Halme ja Toni Rantala

in Edustus uutiset
ashcivil11 21
28.11.2021

Haastattelussa päävalmentaja Ash Civil

in Edustus uutiset
ottolauriroope
12.11.2021

Kolme jatkosopimusta edustukselle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.