Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

IMG 8546

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV lähti kauden viimeiseen vierasotteluunsa GrIFKiä vastaan hienolla asenteella, mutta ensimmäisellä jaksolla hankittu kahden maalin johto ei kantanut loppuun asti, vaan Grani tuli toisella jaksolla väkisin rinnalle ja ohi - lopputulos 3-2 (0-2) jätti katkeran maun suuhun. Ottelu antoi jälleen eväitä myös jossitteluun, mutta lopputulosta on kunnioitettava nöyrästi.

Kauniaisten ottelu oli samalla Granin kauden päätöstapahtuma. Pystit oli tuskin saatu jaettua, kun TPV alkoi vyöryttämään hyökkäyksiä Granin päätyyn. Heti alkuminuuteilla saatiin pari hyvää paikkaa, ja maalitili aukesi lopulta vartin kohdalla, kun isäntien puolustus pisti keskityksestä pallon omaan maaliin. Molemmilla oli jatkossa paikkoja maalintekoon, mutta TPV kasvatti johtoaan puolen tunnin jälkeen: Nuutti Mustalahti sai kovasta paineesta huolimatta hyökkäyksen alkuun, ja nätin kuvion päätteeksi Antti Kujala onnistui viimeistelyssä.

Ensimmäisellä jaksolla saatiin myös jobinpostia: Julius Stenroos loukkasi itseään ja jouduttiin muutaman minuutin päästä ottamaan pois kentältä. Tämä aiheutti hieman haasteita keskikentän tasapainolle. Tauolle mentiin siis 0-2 vierasjohdossa.

Toisen jakson alussa Kujalalla olisi ollut makea paikka viedä TPV jo kolmen maalin johtoon, mutta epäonneksi pallo lähti taivaisiin. Tauolla triplavaihdon tehnyt Grani alkoi paineistamaan Paltsareita voimakkaasti, ja kavennus tuli käsivirheestä tuomitusta rankkarista. TPV:n peli oli hermostunutta, eikä joukkue ollut enää pelin päällä avausjakson lailla. Lopulliset niitit tulivat 75. ja 80. minuuteilla.

Granin tasoitus tuli näppärän kuvion päätteeksi ylänurkkaan, ja viisi minuuttia myöhemmin keskikentän menetys johti terävään vastahyökkäykseen, josta kotiyleisön riemuksi lukemiksi kirjattiin 3-2. TPV ei pystynyt enää loppuminuuteilla kasaamaan rivejään niin, että mukaan olisi saatu sarjapisteitä.

Valmennusta kahden maalin johdon sulaminen korpesi silmin nähden todella voimakkaasti. Valmentaja Kari Sainio oli vähäsanaisesta kaksikosta puheliaampi: ”Vetää sanattomaksi, että johtoasemassa pelaaminen on meille niin vaikeaa. Pelisuunnitelmaa ei pystytty toteuttamaan toisella jaksolla oikeastaan millään tavalla, emmekä pystyneet vastaamaan paineeseen. Opiksihan tämäkin on nuorelle joukkueelle, vaikka juuri nyt tuntuu pahalta.”

TPV:n kausi päättyy sunnuntaina 24.10. klo 14 pelattavaan otteluun, jossa vastassa on VJS. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Kaukajärven kentällä.

TPV:n kokoonpano:
Maja
Danish
Jaakkola
Kujala
Lindholm > 62” Huttunen
Lähteenmäki
Merikoski
Mustalahti
Rahimi > 69” Ibisevic
Rantanen
Stenroos > 33” Shala

20211111 160759
03.12.2021

Haastattelussa Markus Halme ja Toni Rantala

in Edustus uutiset
ashcivil11 21
28.11.2021

Haastattelussa päävalmentaja Ash Civil

in Edustus uutiset
ottolauriroope
12.11.2021

Kolme jatkosopimusta edustukselle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.