Kausi päättyi tappioon – pelaajasopimuksia julki tällä viikolla

IMG 9543

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n kauden päätösottelu oli hieman kuin koko kausi pienoiskoossa: ottelu sisälsi paljon hyvää, mutta ratkesi vastustajan hyväksi muutaman heikon hetken vuoksi. VJS vei sarjapisteet mukanaan lukemin 0-3 (0-2), joka oli pelitapahtumiin nähden rankka lopputulema.

Ensimmäisellä jaksolla molemmilla oli paikkansa. TPV:llä oli ensimmäisen puolen tunnin aikana kaksikin hienoa tilannetta: 20 minuutin jälkeen Jesse Jaakkola tarjoili paikan Akseli Lähteenmäelle, jonka pusku meni hieman ohi. Muutaman minuutin päästä Granit Shala sijoitti pallon kohti alanurkkaa, mutta peliväline palasi sisätolpasta kentälle.

VJS:n johtomaali oli tälle kaudelle liiankin tuttua kauraa: vieraat pääsivät rokottamaan kulmapotkun jälkitilanteesta 35. minuutilla. Toinen maali puolestaan alkoi keskikentän pallonmenetyksestä, josta vieraat pääsivät aivan liian helposti läpiajoon. Hyvin torjunut Thanasis Zeris ei voinut näille maaleille mitään.

Toisen jakson alussa Lähteenmäki sai jo toisen hyvän paikkansa. VJS laski hieman ryhmitystään, ja tuntui olevan tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen, joka oli joukkueen sarjapaikalle suosiollinen. Ottelun kolmas maali tuli vieraille jälleen kulman jälkeen – enempää ei ottelussa kerennytkään tapahtua, kun tuomarin vihellys päätti ottelun ja koko kauden.

Mikko Innanen oli sangen tyytyväinen peli-ilmeeseen, mutta kehityskohteetkin olivat selkeitä: ”Olimme aivan hyvin pelissä mukana, ja pallollinen pelaaminen oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla hyvää. Tällä tasolla kuitenkin virheistä rankaistaan armotta, ja erikoistilanteet ovat olleet meille koko kauden kauheaa myrkkyä. Poikia täytyy kuitenkin kiittää siitä ilmeestä, jolla kausi vedettiin loppuun asti”.

”Vaikka koko kauden tulos jäi tavoitteesta, niin kiitokset ovat paikallaan kaikille pelaajille ja taustahenkilöille. Pelaajilla on ollut hyvä henki, ja joka päivä on ollut hauskaa tulla treeneihin ja peleihin. Erityisesti Sainion Kapaa haluan kiittää – ollaan mietitty näitä asioita päivittäin, ja toivottavasti ollaan saatu annettua pojille jatkoon eväitä”.

”Toivottavasti mahdollisimman moni pojista jatkaisi seurassa ensikin vuonna ja sitten saisikin tulla positiivisempia kokemuksia jalkapallosta: tänä vuonna on jouduttu aivan liikaa olemaan äärirajoilla sekä fyysisesti että henkisesti. Harmittaa, ettei valmennus saanut joukkueesta tämän enempää irti. Tulosurheiluahan tämä kuitenkin on ja nuori joukkue joutui kovaan paikkaan.”

TPV:n edustusjoukkue kiittää kannattajiaan tuesta haasteellisen kauden aikana. Ensi kaudella palataan pelin pariin uusin kujein. Joukkueen kasaaminen on aloitettu, ja ensimmäisistä pelaajasopimuksista tiedotetaan jo tällä viikolla.

TPV:n kokoonpano:
Zeris
Antinaho > 46" Rahimi
Danish > 59" Huttunen
Jaakkola > 59" Ibisevic
Kujala
Lindholm > 70" Kauhanen
Lähteenmäki
Merikoski
Rantanen
Shala
Stenroos

20211111 160759
03.12.2021

Haastattelussa Markus Halme ja Toni Rantala

in Edustus uutiset
ashcivil11 21
28.11.2021

Haastattelussa päävalmentaja Ash Civil

in Edustus uutiset
ottolauriroope
12.11.2021

Kolme jatkosopimusta edustukselle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.