TPV:n edustusjoukkueen valmennus nimetty kaudelle 2022

20211111 160759

TPV:n edustusjoukkueen valmennus vaihtuu kaudelle 2022. Uusi valmennustiimi teki torstaina ensi kauden kattavat sopimukset edustuksen kanssa.

TPV:n vastuuvalmentajana kaudella 2022 toimii seuraan alkuvuodesta liittynyt Ash Civil. Englannissa UEFA A-valmentajakoulutuksen läpikäynyt Civil on ollut seurassa tätä ennen P17- ja P20-joukkueiden valmentaja sekä on vastannut seuran talenttivalmennuksesta.

Vastikään Civil solmi TPV:n kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Hän jatkaa B-junioreiden ja edustusjoukkueen välisen pelaajapolun vastuuhenkilönä. Edustuksen valmennusvastuu tukee myös kyseisen tehtävän hoitoa.

”Olen äärimmäisen iloinen ja innoissani tästä mahdollisuudesta. Markuksen ja Tonin kanssa muodostamme loistavan tiimin ja edustuksella on hyvät mahdollisuudet nousta takaisin sinne, minne kuulumme. Seuralla on pitkä ja kunniakas historia – olemme ennenkin olleet kovissa paikoissa, ja kovalla työllä tulleet takaisin. Työ edustuksen kanssa alkaa välittömästi.”

Edustuksen valmennustiimin muut uudet jäsenet tulevat Nokian Palloseurasta. Markus Halme toimi kuluneella kaudella NoPSin vastuuvalmentajana ja Toni Rantala valmentajana. Kaudelle 2022 sopimuksen tehnyt kaksikko hakee TPV:n organisaatiosta seuraavaa askelta valmentajauralleen. Rantalalla on myös TPV-historiaa: hän siirtyi aikoinaan TPV:n C-junioreihin ja pelasi edustuksen riveissä kaudella 1999.

”TPV:n sitoutuneisuus ja iso organisaatio motivoi meitä, ja antaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa omaa ajatusta ja kehittää peliä. Uskomme, että meillä on TPV:lle annettavaa ja haluamme myös kehittää omaa osaamistamme. Into tähän projektiin on kova”, valmennuskaksikko toteaa kuin yhdestä suusta.

TPV kiittää kuluneen kauden valmentajakaksikkoa Mikko Innasta ja Kari Sainiota edustuksen ja seuran eteen tehdystä loistavasta työstä, jonka pohjalta on hyvä jatkaa ensi vuodelle.

Uusista sopimuksista TPV tiedottaa vielä tällä viikolla – pysykää taajuudella!

20211111 160759
03.12.2021

Haastattelussa Markus Halme ja Toni Rantala

in Edustus uutiset
ashcivil11 21
28.11.2021

Haastattelussa päävalmentaja Ash Civil

in Edustus uutiset
ottolauriroope
12.11.2021

Kolme jatkosopimusta edustukselle

in Edustus uutiset
juho mattila 2
28.10.2021

Ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2022

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.