TPV taas porilaisia parempi harjoituspelissä

Pirkkahallissa vierailleet porilaiset joutuivat jäivät jälleen TPV:n jalkoihin. Viikko sitten MuSa hävisi harjoituspelissä 3-0 ja tällä kertaa FC Jazz joutui taipumaan 3-1.

Kahden pelin päivänä TPV laittoi kentälle varsin vahvan avausmiehistön, kun taas penkki koostui puhtaasti edustusjoukkueessa debytoivista junioreista.

Pelillisesti ottelu erosi viikon takaisesta, mutta punapaidat pitivät komentoa kentällä yhtä lailla. MuSaa vastaan kamppailu oli fyysistä ja suoraviivaista, mutta tällä kertaa mentiin enemmän keskikentän kautta rakentaen. Keskustassa tahtipuikkoa piteli paikalle asetettu ja hyvin sopeutunut Mikko Innanen.

Porilaisten riveissä viime kaudella pelannut Waltteri Riihimäki sai ottelun ensimmäiset hyvät maalipaikat, mutta näytönhalu vanhaa seuraa vastaan oli ehkä liian iso ja vedot karkailivat sunnuntaina omille teilleen.

IMG 0801

Avausosuma nähtiin erinomaisesti pelanneen Jesse Oksasen toimesta 19. minuutilla. Paluun kentälle tehnyt Matti Jokinen prässäsi vastustajan kulmassa ahtaalle, ja Oksanen haisteli syöttösuunnan, pääsi katkoon ja käytti avautuneen tilaisuuden hyväkseen.

Oksasella oli pelissä lisäpaikkojakin, mutta erinomaisia torjuntoja esittänyt Jazz-maalivahti nappasi monta laadukasta yritystä kiinni.

Pallo-Veikkojen toinen maali tuli toisen jakson vanhettua kymmenen minuuttia. Eino Ek syötti laidalta ja Matti Jokinen tälläsi riman alle 2-0. Hetkeä myöhemmin peli oli jo 3-0, kun Oksanen kaadettiin rangaistusalueella ja Tommi Smeets laukoi pilkulta TPV:n kolmannen.

Kuvaavaa oli, että Jazzin parhaat tilanteet pelissä tulivat TPV:n oman pään sekoiluista. Porilaisten kavennus tuli muutama minuutti ennen loppua, kun aiemmin pari hyvää torjuntaa tehnyt maalivahti Miika Kalliomäki antoi harhan suoraan vastustajan jalkaan ja Jazz kiitti avopaikasta loppulukemat 3-1.

Ennen maalia TPV oli jo tuonut kentälle tukun debytantteja. Aleksi Sainio, Hakim Belbachir, Matias Erkkilä ja Tatu Peltoniemi saivat kokeilla miesten Kakkosen pelien vauhtia.

- Tänään onnistuttiin paremmin pallonhallinnassa kuin MuSaa vastaan. Tämän viikon harjoittelimme pelin avaamista ja rakentelua, valmentaja Anssi Ylinen kertoi.

Vaikka TPV on viime peleissä esittänyt vahvoja otteita tulevan kauden kilpakumppaneita vastaan, on Ylisen mielestä joukkueen pelissä vielä parannettavaa.

- Tilanteiden tunnistamisessa on vielä haasteita ja hyökkäyspelissä ei ole aina tasapaino kunnossa, Ylinen uskoo.

Takaiskumaalin Ylinen halusi ottaa omaan piikkiinsä.

- Maalivahteja on käsketty avata lyhyellä riskilläkin. Harjoitellaan pelaamista niin ja virheitä voi tulla.

- Tänään oli myös hienoa, että nähtiin neljä uutta nuorta kentällä. Se on TPV:n linja, että omille kasvateille annetaan näyttöpaikkoja.

IMG 0800
TPV
1 Kalliomäki
3 Vihinen
4 Ek
5 Smeets
6 Nikkilä
9 Dieter (81' 70 Peltoniemi)
14 Riihimäki
17 Oksanen (72' 40 Belbachir)
21 Innanen (81' 71 Erkkilä)
23 Rantala
27 Jokinen (64' 72 Sainio)

IMG 2878
02.08.2020

Tammelan vierasottelusta kauden kolmas tappio

in Edustus uutiset
7 Lahdesmaki Tuomas 1079 0152
27.07.2020

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

in Edustus uutiset
MG 6441 rajattu 13
24.07.2020

Tasoihin ottelun lisäajalla viime sunnuntaina

in Edustus uutiset
6.TPV GRIFK face2
18.07.2020

TPV - GrIFK sunnuntaina Tammelan Stadionilla

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #19 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.