TPV:lle kylmä suihku Järvenpäässä

Ottelu NJS:än vieraana pelattiin upeassa Järvenpään monitoimihallissa. Komeat puitteet pelille oli katettu mutta vierasjoukkue ei saanut ottelun alussa mitenkään pelistä kiinni.

TPV:n puolustusta puhkottiin niin oikealta, vasemmalta ja keskeltäkin. Hyökkäjät ei pystyneet pitämään palloa omilla ja tai itsellään ja monasti näissä syynä oli liiallinen omaan napaan tuijottelu. Palloa pitäisi liikuttaa huomattavasti nopeammin ja lainata kaverillekin, nyt sitä ei nähty oikeastaan pelin missään vaiheessa. Tämmöisellä esityksillä ei oteta sarjassa yhtä ainuttakaan pistettä.

Kaikki vastustajan maalit tuli selkeistä omista virheistä joista viimeisin oli jopa jo huvittavuuden huippu, pallon menetys hyökkäyspuoliskolla ja tilanteesta vastustaja heittää pitkän ja hyökkääjä karkaa yksin läpi puolen kentän omalta puoleltaan. Pallo hallitusti mukaan ja ohitus TPV maalia vartioineesta Miika Kalliomäestä ja pallo tyhjään TPV maaliin.

TPV:n maalit molemmat tuli kulmien jälkitilanteista. Ensin oli vuorossa Joonas Rantalan komea keskitys johon ehti ensimmäisenä Eino-Veikko Ek joka puski pallon varmasti maalin perukoille ja tilanne 2-1. Tässä kohtaa TPV:llä oli muutoinkin hyvä jakso pelissä ja hallinta oli siirtymässä selvästi TPV:lle.

Toinen osuma tuli kun pallo ajautui Iiro Karimäelle ja Iiron keskitykseen korkeimmalle nousi Risto Vihinen joka jatkoi pallon päällä verkkoon. Tilanteessa oli mukana hyvin myös Mohamed Koroma joka palasi kokoonpanoon kovan tällin jälkeen joka sattui aiemmassa TPV-MuSa ottelussa.

Kavennus 3-2 tilanteeseen toi lisää virtaa mutta ei riittävästi että tasoitus olisi saatu aikaan. Lähimmäksi pääsi Mohamed Koroma joka pääsi takatolpalle aivan yksinään ja syöttö sinne tulikin mutta jotenkin sekin siirto tyhjään NJS maaliin meni ensi tolppaan ja siitä yläputkeen ja siitä maalin yli.

TPV hallitsi ottelua mutta pelejä ei voiteta pelkällä hallinnalla, maaleja pitäisi kuitenkin tehdä enemmän kuin vastustaja.
Eikä tämän päiväisessä pelissä nähtyä virhemäärää voi tehdä jos meinaa pelejä voittaa. Ei muutakuin eteenpäin ja seuraavaa koitosta kohti joka onkin jo ensi keskiviikkona kun TPV kohtaa Atlantis FC:n TUL cupin välierässä. ToVe oli selvittänyt tiensä jo tänään TUL cupin finaaliin johon TPV yrittää selviytyä myös keskiviikkona.

 

IMG 0856

TPV:n avaus tänään:

1 Miika Kalliomäki
3 Risto Vihinen -> 77min Joonas Rantala
4 Eino-Veikko Ek
8 Mohamed Koroma
9 Rudi Dieter
11 Paavo Näykki -> 65min Iiro Karimäki
17 Jesse Oksanen -> 62min Ville Salonen
20 Salomo Ojala
23 Joonas Rantala -> 62min Teemu Syrjänen
24 Valtteri Hiilloskorpi
28 Iiro Karimäki -> 62min Mattila Lasse

Vaihdossa: 29 Henri Savolainen 

Tuu mukaan!
21.02.2020

Futisklubin ilmoittautuminen on käynnissä!

in Futisklubi uutiset
16.02.2020

TPV välieriin Kakkosen Cupissa

in Edustus uutiset
PaavoNaykki
10.02.2020

Paavo Näykistä Tammelan Voiman kummipelaaja

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.