TPV voitti TamUn pirkkahallissa käydyssä harjoitusottelussa

Molemmilla joukkueilla oli kolmeviikkoinen tryout jakso alla ja ottelussa pelasikin molemmilla joukkueilla useita testipelaajia.

TPV sai jalkeille kaksi täyttä kentällistä vaikka muutamia pelaajia puuttui pikkuvammojen ja flunssan vuoksi. TPV:llä pääsi myös debyyttinsä tekemään kolme omaa kasvattia kun kentälle pääsivät Arttu Mättö, Henri Kulmala ja Topias Laine. Kaikki tryoutilla mukana olleet pelaajat ovat osallistuneet joukkueen toimintaan erinomaisella sitoutumisella ja treeneissä onkin ollut kokoajan erinomainen henki ja tekemisen meininki.

 

Ensimmäisellä jaksolla hiukan hakemista pelituntumaan 

Ensimmäinen jakso oli melkoista hakemista molemmilta joukkueilta kuten joukukuussa käytävässä ottelussa saattaa olettaa. Mitään kunnollista hallintaa ei kumpikaan joukkue varsinaisesti ensimmäisellä jaksolla onnistunut saamaan aikaiseksi. TPV onnistui kuitenkin kertaalleen maalinteossa kun vajaa vartti oli ottelua takana.

1
Roni Mäkelä kuvassa nro 27 onnistui tekemään avausjakson ainoan osuman.

 

TPV katkaisi TamUn purkuyrityksen puolessa kentässä ja palautus TPV:n hyökkäysalueelle suuntautui suoraan Eric Bullockille joka vei pallon päätyviivan tuntumaan josta komea syöttö keskelle maalin eteen jossa Roni Mäkelä sai laittaa pallon rauhassa ns takajalalla ohi TamU maalivahdin.

2
TPV:llä oli toisella jaksolla useita hässäköitä TamU maalin edustalla

 

Muutama tilanne nähtiin molemmissa päissä mutta lisäosumia ei nähty. TPV:llä lähimpänä olivat Roni Mäkelä toistamiseen ja keskeltä pariin otteeseen laukonut Eric Bullock sekä kertaalleen myös debytantti Henri Kulmala. TamUlta lähimmäksi pääsi Ville Puustinen jonka pusku painui vain hiukan ohi sekä Berat Grabovci jonka venytys painui hiukan ohi maalin ja sivuverkkoon.

 

Toinen jakso TPV:n hallintaa

Toiselle jaksolle TPV päästi irti sopimuksen tehneitä pelaajia vahvistettuna muutamalla testijaksolla ollutta pelaajalla. Kauaa ei jakso ehtinyt vanhentua kun Mohamed Koroma pääsi laidalta komeasti irti mutta veto painuu veskarin torjunnasta kulmaksi.

Toinen TPV maali nähdään ottelun 64 minuutilla kun Joonas Rantala avaa Ville Saloselle laitaan ja Ville ohittaa TamU pelaajan loistavalla suorituksella aivan sivurajan tuntumassa. Tästä Salonen karkaa sivuttaisjuoksuun ja mukaan lähtee Waltteri Riihimäki joka saakin pallon Saloselta hyvään vauhtiin kuudentoista kulmalle. Riihimäki pääsee vitosen viivalle saakka lähes yksin ja erittäin tarkka syöttö löytää maalin edestä Eetu Räisäsen joka siirtää yhdellä kosketuksella pallon maaliin.

Kolmas TPV osuma saadaan nähdä kun ottelua on pelattu 72 minuuttia. Nyt vuorossa on Paavo Näykki jonka chippi ylittää hölmistyneen TamU vahdin ja maaliviivan ja taululle jo vakuuttava 3-0 johto. Ennen osumaa Paavo katkaisi TamU pelaajan pystysyötön ja antoi komean syötön laitaan lähtevälle Eetu Räisäselle joka palautti takaisin Näykille josta Paavo nostaa pallon yhdellä kosketuksella yli veskarin.

4
Kulmista ei maalinteko onnistunut tällä kertaa

 

Vielä ottelun 82 minuutilla pääsi Berat Grabovci tuulettamaan Tamu:n kavennusta 3-1 lukemiin. Grabovci irtoaa TPV puolustajien välistä ja pääsee laukomaan kohti vasenta alanurkkaa eikä TPV maalissa Savolainen ehdi käsineen pallon kulkuväylälle. Tämän jälkeen ei varsinaisia maalipaikkoja enää nähdä ja ottelu päättyy TPV:n 3-1 voittoon.

Toinen jakso oli TPV:n hallintaa lähes kokonaan ja paikkoja oli useampiakin lisätä johtoa mutta viimeistely jäi heikoksi monessa tilanteessa. Valmentajat saivat varmasti nähdä kuitenkin pelaajat nyt tositilanteessa vaikka harjoitusottelu olikin kyseessä, joten varmasti ottelusta oli hyötyä joukkueille.

 

TPV kokoonpano 1. jaksolla:
1 Miika Kalliomäki
2 Arttu Mättö
5 Jussi Harju
9 Eric Bullock
13 Henri Kulmala
19 Teemu Syrjänen
24 Badr Laouini
26 Valtteri Salomaa
27 Roni Mäkelä
28 Iiro Karimäki
50 Valtteri Entola
 
TPV kokoonpano 2. jaksolla:
29 Henri Savolainen
4 Eino-Veikko Ek
6 Jari Nikkilä
8 Mohamed Koroma
10 Waltteri Riihimäki
11 Paavo Näykki
14 Eetu Räisänen
18 Ville Salonen
23 Joonas Rantala
25 Juho Mattila
37 Topias Laine

 

TPV kohtaa seuraavaksi 6.1.18 pelattavassa harjoitusottelussa Ilveksen pirkkahallissa.

Ilves TPV 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.