TPV ei pysynyt Liigajoukkueen kyydissä - VPS tyly isäntä Vaasassa

Tampereen Pallo-Veikkojen Cup-taival sai jatkoa lauantaina 17.2. Vaasassa, kun Fennia Arenan hienossa kuplahallissa Vaasan Palloseura löi vierailijat selkein tennisluvuin 6-0 (2-0).

VPS TPVEnsimmäinen puoliaika etenee kotijoukkueen selvässä komennossa

TPV aloitti jälleen ottelun hyvin, kuten se on tehnyt useaan kertaan kuluneen talven Suomen Cupissa. Vain parin minuutin pelin jälkeen Eetu Kolulla oli erinomainen tilaisuus siirtää punapaitaiset vierailijat johtoon, mutta pusku takatolpalta epäonnistui ja nousi yli maalin.

VPS sen sijaan käytti maalinpaikkansa tehokkaasti hyödykseen. Pelikellossa oli täynnä 7 minuuttia, kun Jesper Engströmin matala keskitys vasemmalta löysi maalin edestä Douglas Caen, joka liukui ensimmäisellä kosketuksellaan VPS:n johtoon. Sama mies oli asialla jo kolme minuuttia myöhemmin, kun oikealta tullut korkea keskitys yllätti TPV-puolustuksen, ja Cae sai puskea pallon omista korkeuksistaan rauhassa verkkoon: 2-0.

Enempää maalipaikkoja ei ensimmäisellä puoliajalla juurikaan nähty, vaan peliä käytiin lähinnä keskialueella ja laidoissa. VPS pystyi kontrolloimaan peliä pitkillä pallonhallintajaksoilla, eikä TPV:n omasta pelinrakentelusta tahtonut tulla mitään. Tauolla siirryttiin ansaitussa 2-0-vaasalaisjohdossa.

 

Toisella puoliajalla otteet paranevat, mutta tulos repeää

TPV aloitti toisen puoliajan vahvasti, ja pääsi jälleen kokeilemaan ensimmäisenä maalintekoa. Jesse Oksanen riisti pallon lähellä VPS:n maalia, kun maalivahti Marko Meerits pelasi vaikean pallon keskikentälle. VPS-puolustus onnistui kuitenkin ohjaamaan Oksasen pieneen laukaisusektoriin, jolloin Meerits pääsi torjumaan etukulmaan suuntautuneen yrityksen.

TPV:n hyvä toisen puoliajan aloitus lässähti 54. minuutilla, kun Aatu Kujanpää päätti harhauttelunsa laukaukseen, joka painui TPV-vahti Miika Kalliomäen käsien kautta maaliin muuttaen tulostaululla lukemat 3-0:an. Kymmenen minuuttia myöhemmin Kujanpää oli jälleen aiheuttamassa harmia TPV-puolustukselle:  Maalivahti Kalliomäki ei saanut pysäytettyä pienestä kulmasta lähtenyttä laukausta, ja Douglas Cae sai rauhassa viimeistellä hattutemppunsa ja VPS:n 4-0-johtolukemat.

TPV onnistui omassa pallollisessa pelissään toisella puoliajalla paremmin, ja saikin luotua muutamia vaarallisia maalipaikkoja. Eric Bullock pääsi pariinkiin otteeseen hätyyttelemään VPS:n maalia, mutta Meerits vaasalaismaalilla pystyi estämään yritykset puolustuslinjan vahvalla avustuksella. VPS sen sijaan näytti vierailijoilleen maalinteon mallia, sillä murhaavalla viimeistelytehokkuudella pelannut joukkue onnistui pelin lopussa vielä kahdesti: 72. minuutilla Cae laukoi illan neljännellään 5-0-maalin ja 84. minuutilla Juho Lähde viimeisteli tilanteeksi 6-0. Nämä olivat myös ottelun päätöslukemat.

 

Kotijoukkueelle ansaitut kehut päävalmentaja Yliseltä

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen ei selitellyt rumia lukemia:

”Vepsu pelasi todella hyvin ja organisoidusti pelaten vähillä kosketuksilla, mikä aiheutti meille paljon vaikeuksia läpi ottelun. Lisäksi he olivat hyvin tehokkaita maalipaikoissaan, mistä he jo viime kaudellakin tulivat Veikkausliigassa tunnetuksi. Oma pelimme oli ajoittain vaikeaa, mutta varsinkin toisella puoliajalla pystyimme jälleen pitämään palloa myös omalla joukkueellamme, mikä on positiivinen juttu. Lisäksi loimme myös itse jokusen hyvän maalipaikan, joten kyllä tuloksen takaa myös hyviä asioita löytyi. Pelaajille nämä pelit ovat hyvää oppia tulevaan, niin tälläkin kertaa. Maanantaina palataan taas harjoituskentälle, jolloin työnteko jälleen jatkuu.”

Palkki 

VPS TPVtilastot

 

Palkki

 

Seuraava cupin ottelu TPV - PK K-U perjantaina 9.3. klo 19:00

Nyt onkin erinomainen aika käydä hankkimassa TPV:n kausikortti SUPERHYPERTARJOUS hintaan TPV:n toimistolta tai viimeistään Suomen cupin ottelusta TPV - PK K-U, joka pelataan 9.3. Pirkkahallissa.

USKOMATON KAUSIKORTTITARJOUS!!! SUOMEN CUPIN OTTELUISSA JA TOIMISTOLTA OSTETTUNA 9.3.2018 SAAKKA: Kausikortteja myyvät myös muutamat juniorijoukkueet sekä TPV:n kannattajat eli Tammelan Voima.

KAIKKI KAUSIKORTIT

NYT VAIN 30€

Toimistolta korttien ostot sovitusti, sovi käynnistä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse (03) 2617211. Toimisto avoinna ma – pe 9.00 - 15.00.  Muutoin sovitusti. 

Kausikortit voit hankkia myös Zupticketin kautta. Osta mobiilikausikortti Zupticketin kautta ja käy vaihtamassa se fyysiseen korttiin kotiotteluiden lipunmyyntipisteessä.

HUOM!!! ZUPTICKETissä SUPERHYPERTARJOUS EI ole voimassa.

Lohkovaihe TPV PKKU2 

EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
TPS TPV 1
31.08.2019

TPV:n kiri ei riittänyt Turussa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.