TPV ei pysynyt Liigajoukkueen kyydissä - VPS tyly isäntä Vaasassa

Tampereen Pallo-Veikkojen Cup-taival sai jatkoa lauantaina 17.2. Vaasassa, kun Fennia Arenan hienossa kuplahallissa Vaasan Palloseura löi vierailijat selkein tennisluvuin 6-0 (2-0).

VPS TPVEnsimmäinen puoliaika etenee kotijoukkueen selvässä komennossa

TPV aloitti jälleen ottelun hyvin, kuten se on tehnyt useaan kertaan kuluneen talven Suomen Cupissa. Vain parin minuutin pelin jälkeen Eetu Kolulla oli erinomainen tilaisuus siirtää punapaitaiset vierailijat johtoon, mutta pusku takatolpalta epäonnistui ja nousi yli maalin.

VPS sen sijaan käytti maalinpaikkansa tehokkaasti hyödykseen. Pelikellossa oli täynnä 7 minuuttia, kun Jesper Engströmin matala keskitys vasemmalta löysi maalin edestä Douglas Caen, joka liukui ensimmäisellä kosketuksellaan VPS:n johtoon. Sama mies oli asialla jo kolme minuuttia myöhemmin, kun oikealta tullut korkea keskitys yllätti TPV-puolustuksen, ja Cae sai puskea pallon omista korkeuksistaan rauhassa verkkoon: 2-0.

Enempää maalipaikkoja ei ensimmäisellä puoliajalla juurikaan nähty, vaan peliä käytiin lähinnä keskialueella ja laidoissa. VPS pystyi kontrolloimaan peliä pitkillä pallonhallintajaksoilla, eikä TPV:n omasta pelinrakentelusta tahtonut tulla mitään. Tauolla siirryttiin ansaitussa 2-0-vaasalaisjohdossa.

 

Toisella puoliajalla otteet paranevat, mutta tulos repeää

TPV aloitti toisen puoliajan vahvasti, ja pääsi jälleen kokeilemaan ensimmäisenä maalintekoa. Jesse Oksanen riisti pallon lähellä VPS:n maalia, kun maalivahti Marko Meerits pelasi vaikean pallon keskikentälle. VPS-puolustus onnistui kuitenkin ohjaamaan Oksasen pieneen laukaisusektoriin, jolloin Meerits pääsi torjumaan etukulmaan suuntautuneen yrityksen.

TPV:n hyvä toisen puoliajan aloitus lässähti 54. minuutilla, kun Aatu Kujanpää päätti harhauttelunsa laukaukseen, joka painui TPV-vahti Miika Kalliomäen käsien kautta maaliin muuttaen tulostaululla lukemat 3-0:an. Kymmenen minuuttia myöhemmin Kujanpää oli jälleen aiheuttamassa harmia TPV-puolustukselle:  Maalivahti Kalliomäki ei saanut pysäytettyä pienestä kulmasta lähtenyttä laukausta, ja Douglas Cae sai rauhassa viimeistellä hattutemppunsa ja VPS:n 4-0-johtolukemat.

TPV onnistui omassa pallollisessa pelissään toisella puoliajalla paremmin, ja saikin luotua muutamia vaarallisia maalipaikkoja. Eric Bullock pääsi pariinkiin otteeseen hätyyttelemään VPS:n maalia, mutta Meerits vaasalaismaalilla pystyi estämään yritykset puolustuslinjan vahvalla avustuksella. VPS sen sijaan näytti vierailijoilleen maalinteon mallia, sillä murhaavalla viimeistelytehokkuudella pelannut joukkue onnistui pelin lopussa vielä kahdesti: 72. minuutilla Cae laukoi illan neljännellään 5-0-maalin ja 84. minuutilla Juho Lähde viimeisteli tilanteeksi 6-0. Nämä olivat myös ottelun päätöslukemat.

 

Kotijoukkueelle ansaitut kehut päävalmentaja Yliseltä

TPV:n päävalmentaja Anssi Ylinen ei selitellyt rumia lukemia:

”Vepsu pelasi todella hyvin ja organisoidusti pelaten vähillä kosketuksilla, mikä aiheutti meille paljon vaikeuksia läpi ottelun. Lisäksi he olivat hyvin tehokkaita maalipaikoissaan, mistä he jo viime kaudellakin tulivat Veikkausliigassa tunnetuksi. Oma pelimme oli ajoittain vaikeaa, mutta varsinkin toisella puoliajalla pystyimme jälleen pitämään palloa myös omalla joukkueellamme, mikä on positiivinen juttu. Lisäksi loimme myös itse jokusen hyvän maalipaikan, joten kyllä tuloksen takaa myös hyviä asioita löytyi. Pelaajille nämä pelit ovat hyvää oppia tulevaan, niin tälläkin kertaa. Maanantaina palataan taas harjoituskentälle, jolloin työnteko jälleen jatkuu.”

Palkki 

VPS TPVtilastot

 

Palkki

 

Seuraava cupin ottelu TPV - PK K-U perjantaina 9.3. klo 19:00

Nyt onkin erinomainen aika käydä hankkimassa TPV:n kausikortti SUPERHYPERTARJOUS hintaan TPV:n toimistolta tai viimeistään Suomen cupin ottelusta TPV - PK K-U, joka pelataan 9.3. Pirkkahallissa.

USKOMATON KAUSIKORTTITARJOUS!!! SUOMEN CUPIN OTTELUISSA JA TOIMISTOLTA OSTETTUNA 9.3.2018 SAAKKA: Kausikortteja myyvät myös muutamat juniorijoukkueet sekä TPV:n kannattajat eli Tammelan Voima.

KAIKKI KAUSIKORTIT

NYT VAIN 30€

Toimistolta korttien ostot sovitusti, sovi käynnistä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse (03) 2617211. Toimisto avoinna ma – pe 9.00 - 15.00.  Muutoin sovitusti. 

Kausikortit voit hankkia myös Zupticketin kautta. Osta mobiilikausikortti Zupticketin kautta ja käy vaihtamassa se fyysiseen korttiin kotiotteluiden lipunmyyntipisteessä.

HUOM!!! ZUPTICKETissä SUPERHYPERTARJOUS EI ole voimassa.

Lohkovaihe TPV PKKU2 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.