Otteluraportti: FC Vaajakoski kaatui 4-1 lukemin harjoitusottelussa

TPV kaatoi sunnuntaisessa harjoitusottelussa FC Vaajakosken 4-1. Maalintekijöinä Eetu Kolu, Eric Bullock, Mohamed Koroma ja Eetu Räisänen. FCV:n osumasta vastasi Toni Järvinen

 Ottelu alkoi jopa yllättäen hieman hermostuneen oloisesti eikä peli lähtenyt rullaamaan aivan toivotulla tavalla heti alusta alkaen. TPV pääsi kuitenkin toistuvasti hyökkäyspäähän, mutta ratkaisut viime metreillä olivat heikkoja eikä vetopaikoille juurikaan onnistuttu murtautumaan. Pelin edetessä kävi kuitenkin selväksi, että TPV peliä vie ja useat pelatut ottelut ovat tuoneet kypsyyttä sekä malttia ratkaisuihin. Ero alkoi joukkueiden välillä näkyä selvemmin pelin edetessä ja lähestyttäessä taukoa. FC Vaajakosken joukkueesta paistoi selvästi ettei joukkue ole vielä pelannut harjoitusotteluita kuin yhden ennen tätä matsia.

 

Ottelua oli reilut 20 minuuttia takana kun kentällä tapahtui ensimmäisen kerran. Tosin tällä kertaa siinä ikävämmässä tapauksessa kun hyvin kauden aloittanut Waltteri Riihimäki jouduttiin vaihtamaan pois kentältä loukkaantumisen vuoksi. Pahalta näytti tilanne ja kylmäpussia laitettiin pohkeeseen eikä kävely edes pukukoppiin tahtonut onnistua. Sinänsä harmittoman näköinen tilanne, mutta ilmeisesti kipu oli kova. Sairaalakäynti oli siis luvassa ja nyt odotellaan tietoa kuinka pahasta vammasta on kyse. Kentälle tuli vaihdosta Eric Bullock Waltteri Riihimäen tilalle ja ottelua päästiin jälleen jatkamaan täysillä kokoonpanoilla.

 

Ottelu ehti vanheta 33 minuutille kun ensimmäinen osuma saadaan aikaiseksi. Ville Salonen pelataan oikeaan laitaan pystyjuoksuun, juuri ennen päätyviivaa Ville pysäyttää vauhdin ja kääntää keskustaan. FCV pakki jää hölmistyneenä katsomaan kun Ville karkaa ja vauhdista laittaa naminami syötön keskelle n 16 rajan läheisyyteen, josta Eetu Kolu painaa ykkösellä pallon varmasti maaliin ja tilanne 1-0.

TPV FCV1
Ensimmäisellä jaksolla FCV pysyi vielä TPV:n kyydissä, tauolle mentiin 1-1 lukemissa 

 

Tämän jälkeen ottelu taas hiukan rauhoittuu, mutta kun pelikellossa on n 40 minuuttia niin TPV:n keskikenttä hölmöilee. Pallo pelataan helpon oloisessa tilanteessa alaspäin ja FC Vaajakosken Toni Järvinen haistaa syötön ja nappaa pallon mukaansa. Lyhyen kuljetuksen jälkeen Järvinen löytää tilan ja saa jalan vapaaksi. Komea laukaus painuu tolpan kautta sisään ja tilanne 1-1. Näillä lukemilla mentiin viettämään lyhyttä taukoa.

 

Toiselle jaksolle TPV vaihtaa ison määrän ukkoja kentälle. Pois tulevat Syrjänen, Karimäki, Näykki, Salomaa, Salonen, Ek ja Kolu. Kentälle vuorostaan astelee Saarinen, Mattila, Rantala, Ylinen, Koroma, Räisänen ja Oksanen.

 

Heti onkin toisen jakson alusta selvää että nyt alkoi FCV:n jalkoja painamaan. Tuoreet jalat kentällä tuo lisää virtaa ja peli kääntyy välittömästi TPV:n hyökkäyssuuntaan. Toista jaksoa ehditään pelaamaan vain 2 minuuttia kun jälleen TPV onnistuu maalinteossa. Hiukan vastaavanlainen tilanne kuin ensimmäisessäkin maalissa. Nyt Mohamed Koroma tuo palloa ylös oikeata laitaa ja keskityksen iskee verkkoon Eric Bullock, tilanne nyt 2-1.

TPV FCV2
TPV hallitsi ottelua toisella jaksolla selvästi, maalejakin syntyi toisella jaksolla 3

 

TPV hallitsee koko toista jaksoa mielinmäärin, mutta edelleen vielä viimeiselle hyökkäysneljännekselle kaivattaisiin parempia otteita, jotta maalipaikat aukenisivat paremmin. 

Vihdoin saadaan lisäosuma aikaiseksi pitkän painostuksen päätteeksi kun peliä on pelattu 64 minuuttia. Nyt Mohamed Koroma pääsee tälläämään lähietäisyydeltä Joonas Rantalan keskityksen sisään. TPV on onnistunut hallitsemaan tilanteita ja ottelua selvästi koko toisen jakson eikä FCV ole kuin muutamaan otteeseen päässyt yrittämään vastaiskuja, jotka TPV on kuitenkin onnistunut katkomaan hyvällä prosentilla.

Vielä kertaalleen TPV onnistuu kaunistelemaan lukemia, kun pelikellossa on 79 minuuttia. Jälleen TPV:llä pidempi jakso hyökkäyspäässä, jonka jo melkein FCV onnistuu purkamaan. Kuitenkin pallo toimitetaan nopeasti 16 rajoille, jossa Tomi Ylisen haltuunoton jälkeen pallo Eric Bullockille joka syöttää Eetu Räisäsen vapaaksi. Eikä Räisänen tästä paikasta erehdy vaan pallo varmasti maaliin ja taululle 4-1 lukemat.

Enempää maaleja ei ottelussa nähdä vaikka vielä aivan ottelun loppuhetkillä TPV:n ote herpaantuu ja FCV pelaaja pääsee yksin läpi, mutta lähietäisyydeltä lähtenyt nostoyrityksen katkaisee oikea aikaisesti Juho Mattila. Tästä vielä pallo kulmalipulle, mutta tulosta ei tästä synny. 

 

Näin ottelu päättyy TPV:n 4-1 voittoon.

 

Testissä ollut Ardian Kovaqi pelasi erinomaisen ottelun TPV:n takalinjoilla ja esitti esim toisella jaksolla Juho Mattilan kanssa upeita otteita pitäen FCV:n poissa vaarallisilta paikoilta. Myös Jari Nikkilän nostaminen keskikentälle toi uusia ulottuvuuksia pelin avaamiseen. Ardian Kovaqille siis sopimus Pallo-Veikkoihin, lue uutinen täältä: http://bit.ly/2FN9bl6 

 

Erityismaininta vielä läpi ottelun kannatuslauluja laulaneelle TPV:n kannattajaporukalle Tammelan Voimalle, jotka olivat jälleen saaneet Tampereen vastaanottokeskuksesta apuvoimia. Laulu ja tanssi raikasi läpi ottelun komeasti, joukkue kiittää erityisesti Voiman toimintaa ja toivookin, että sama meno jatkuu jatkossakin. 

Maalit TPV FCV
Maalintekijät yhteiskuvassa TPV - FCV harjoitusottelusta Eetu Räisänen, Mohamed Koroma, Eetu Kolu ja Eric Bullock
 
 
Seuraavaksi TPV kohtaa harjoitusottelussa ensi viikonloppuna FC Hakan. Tuo ottelu pelataan Pirkkahallissa lauantaina 24.3 klo 16.30 alkaen.
 
 
TPV:n kokoonpano ottelussa:
 
1 puoliaika:
 
3 Ardian Kovaqi
4 Eino-Veikko Ek
6 Jari Nikkilä
10 Waltteri Riihimäki -> 24" 9 Eric Bullock
11 Paavo Näykki
18 Ville Salonen
19 Teemu Syrjänen
20 Eetu Kolu
26 Valtteri Salomaa
28 Iiro Karimäki
29 Henri Savolainen
 
2 puoliaika:
 
2 Juho Saarinen
3 Ardian Kovaqi
6 Jari Nikkilä
8 Mohamed Koroma
9 Eric Bullock
14 Eetu Räisänen
17 Jesse Oksanen
23 Joonas Rantala
25 Juho Mattila
29 Henri Savolainen
56 Tomi Ylinen
 
Maalit:
 
33" 1-0 Eetu Kolu (Ville Salonen)
40" 1-1 Toni Järvinen
47" 2-1 Eric Bullock (Mohamed Koroma)
64" 3-1 Mohamed Koroma (Joonas Rantala)
79" 4-1 Eetu Räisänen (Eric Bullock)
 
 
IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.