"Jokaisen on laitettava kaikki peliin"

Ennakko TPV VIFK

Perjantaina klo 19 Lamminpään kentälle astuva kotijoukkue on uuden tilanteen edessä. Päävalmentaja Anssi Ylisen mielessä pyörii kaksi kysymystä: pystyvätkö pelaajat säilyttämään pelillisen tasonsa vai vaikuttaako edellisen pelin tappio pelaamiseen? Vierailija VIFK Vaasasta on kahdeksantena kolmella voitolla, yhdellä tasapelillä ja neljällä häviöllä.
 
Sarjataulukon sijaluvusta huolimatta VIFK on hyvä joukkue, jota ei saa aliarvioida, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen ensimmäisenä. Ylisen mukaan vaasalaiset puolustavat kurinalaisesti ja pyrkivät pallonhallintaan. 
 
- TPV:llä on edessään uusi tilanne. Haasteena on, pystymmekö pitämään pelillisen tasomme vai vaikuttaako edellisen pelin tappio meidän peliin. Jos jokainen laittaa kaikki peliin, niin meillä on taas mahdollisuus voittaa, Ylinen sanoo.
 
VIFK:lle on tehty kahdeksassa pelissä 12 maalia, mikä on iso luku verrattuna TPV:n kahteen, mutta sarjassa toisena ja kolmantena olevat KuFu ja GBK ovat päästäneet vain maalin vähemmän. Vaasalaiset ovat voittaneet Herculesin 3-1, TamU:n 1-0 ja Närpes Kraftin 3-1, pelanneet 0-0 -pelin PK-37:n kanssa ja hävinneet SJK/2:lle 1-2, KuFu:lle 2-4, OLS:lle 0-1 ja GBK:lle 1-3. 
 
VIFK:n Jeremiah Streng on tehnyt kolme maalia eli saman määrän, kuin TPV:n Mohammed Koroma ja Eetu Räisäinen
 
Viime kaudella VIFK sijoittui Kakkosessa kolmanneksi. 22 ottelustaan se voitti puolet, pelasi kuusi tasapeliä ja hävisi viisi ottelua. Seura perustettiin vuonna 1900. Jääpallon miesten SM-sarjassa seura pelasi 23 kautta ja voitti näinä vuosina kolme SM-mitalia. 
 
Kokoonpano
 
3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 6 Jari Nikkilä, 8 Mohamed Koroma, 9 Eric Bullock, 11 Paavo Näykki, 13 Giorgi Oitashvili, 14 Eetu Räisänen, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 26 Valtteri Salomaa, 28 Iiro Karimäki,  29 Henri Savolainen, 56 Tomi Ylinen. 
Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.
 
Ottelu Lamminpään urheilukentällä alkaa kello 19. Tämä on TPV:n neljäs kotiottelu ja kolmas kenttä. Tammelan stadionille joukkue on päässyt tällä kaudella vain kerran.
 
Liput
Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 € *
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi
Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi 
 
Kausikortti
Aikuiset 100 €
Alennusryhmät 70 € *
Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi 
 
Ennakkomobiililiput
Aikuiset 10 € 
Alennusryhmät 7 € *
Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi 
*Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Anssi Ylinen 15
 
20211111 160759
03.12.2021

Haastattelussa Markus Halme ja Toni Rantala

in Edustus uutiset
ashcivil11 21
28.11.2021

Haastattelussa päävalmentaja Ash Civil

in Edustus uutiset
ottolauriroope
12.11.2021

Kolme jatkosopimusta edustukselle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.