tule yhteistykumppaniksi 1200

Lauantaina pelataan isoista pisteistä

Jari Nikkila 1 2

 

Lauantaisen Hercules-pelin panokset ovat kummallekin joukkueelle kovat. Kapteeni Jari Nikkilä luonnehtii ottelua ”kärkipeliksi, jossa on jaossa tärkeitä pisteitä”. Nikkilä odottaa kuumaa taistoa, jossa periksi ei anneta senttiä eikä sekunttiakaan.

Oululainen Hercules on miesten Kakkosen C-lohkon kakkosena kerättyään 15 ottelusta 30 pistettä. Kymmenen voittoa, viisi häviötä, maalisuhde 34-16. TPV on pelannut vasta 14 ottelua, joista se on saanut 29 pistettä. Takana on yhdeksän voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme häviötä. Joukkueelle on tehty vähiten maaleja eli 12, mutta vastustajan maalivahdin taakse on mennyt 25 palloa.

- Meillä on takanamme kaksi isoa vierasvoittoa ja lauantaina otamme kotistadionilla kotivoiton. Kummallekin joukkueelle voitto eli kolme pistettä ovat tässä vaiheessa tärkeitä, jotta nousuhaaveet ovat vielä elossa. Pelaamme siis todella isoista pisteistä, sillä kauden tässä vaiheessa ei enää voi ajatella niin, että onhan otteluja vielä paljon jäljellä, sanoo TPV:n kapteeni Jari Nikkilä.

TPV on harjoitellut hyvin ja keskittymistä lauantain otteluun on tapahtunut jo usean päivän ajan. Nikkilän mukaan Herculeksella on muutama huippuyksilö, joista ykkönen on 14 maalia tehnyt nigerialainen Chibueze Paul Obi.

- Joukkueena me olemme oululaisia parempia ja joukkueena meidän on myös pidettävä kurissa heidän parhaat pelaajansa, Nikkilä sanoo.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen  toukokuun lopussaOulussa oli varsin tunteikas, suorasstaan jopa tulinen. TPV voitti tuon ottelun 3-0.  Kummankin joukkueen pelaajilla niin kentällä kuin vaihtopenkilläkin oli ottelun tuoksinassa paljonkin asiaa vastustajille. Tunnelmaa Nikkilä odottaa lauantain kotipeliinkin.

- Ja etenkin katsomoon. Nyt on jalkapallon ystävillä hyvä tilaisuus nähdä Kakkosen huippupeli, jossa kumpikaan joukkue ei lähde hakemaan tasapeliä, Nikkilä sanoo.

TPV-Hercules alkaa lauantaina klo 17 Tammelan stadionilla. TPV:n juniorit pääsevät ilmaiseksi sisään kunhan päällä on pelipaita tai seura-asu. Junnun mukana yksi aikuinen pääsee myös ilmaiseksi.

Liput

Aikuiset 10 €
Alennusryhmät 7 € 
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi 

Kausikortti

Aikuiset 100 €
Alennusryhmät 70 € 
Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi 

Ennakkomobiililiput

Aikuiset 10 € 
Alennusryhmät 7 € 
Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi 

*Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.