TPV-päivälle sopii voitto Torniosta

Ennakko TPV TP 9

 

Jatkuuko TPV:n tappiottomien otteluiden ketju sunnuntaina Tammelan stadionilla? Jatkuuko myös tappiottomien kotiotteluiden putki? Näitä kysymyksiä avaamaan tulee torniolainen TP-47, jonka sarjapaikka on vaarassa.

- Sarjataulukkoa emme vilkuile tälläkään kertaa vaan lähdemme pelaamaan omaa peliämme ja hakemaan kolmea pistettä, jotka voitosta saa, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

TPV-päivän viettämisen kruunaa kummallekin joukkueelle tärkeä ottelu. Torniolaiset ovat vaarassa pudota Kolmoseen, TPV:llä on edelleen hyvä mahdollisuus päästä karsimaan noususta Ykköseen. Karsintoihin pääsevät kunkin kolmen lohkon voittajat ja paras kakkonen, joka tällä hetkellä on TPV. Ottelun mielenkiintoa lisää se, ettei TPV ole tällä kaudella hävinnyt yhtään kotiottelua, vaan voittanut kuusi kertaa ja pelannut kahdesti tasan.

Päävalmentaja Anssi Ylinen muistuttaa torniolaisten pelanneen kaksi edellistä ottelua ilman tappiota. Ensin tasapeli Herculesta vastaan, sitten 0-2 -voitto TamU:sta viime viikon lauantaina. TP-47 siis tulee peräkkäisinä viikonloppuina Tampereelle.

- Kauden aikana vahvistunut TP-47 on taisteleva ja hyvähenkinen joukkue, joka ei taatusti anna meille mitään ilmaiseksi. Joukkue on nyt ahdingossa, joten heillä ei ole varaa löysäilyyn, sanoo Ylinen.

TPV pelasi viime kierroksella 2-2 -lukemat Vaasassa VIFK:n kanssa ja voitti kaksi viikkoa sitten SJK/2:n Tammelassa 2-0. Vaasassa TPV hallitsi toista jaksoa; torniolaisia vastaan Ylinen haluaa pelinhallinnan joukkueelle heti alkuvihellyksestä.

- Meidän on kyettävä hallitsemaan peliä ja ottamaan tahtipuikko itsellemme. Meidän on uskottava omaan tekemiseemme ja tehtävä kaikki asiat ottelun aikana riittävän hyvin. Taikatemppuja ei tarvitse tehdä, mutta asiat on tehtävä kunnolla ja jokaisen pelaajan on oltava energinen koko ottelun ajan, Ylinen sanoo.

Joukkueen terveystilanne on hyvä ja niinpä valmennusjohto onkin pystynyt valitsemaan aloitukseen juoksevat pelaajat laajasta joukosta. Tomi Ylinen on pelikiellossa varoitustilin täytyttyä.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli 13.5. Ruotsin puolella Haaparannassa pelatun ottelun voitti TPV 1-2.

TPV:n kokoonpano

1 Miika Kalliomäki, 2 Juho Saarinen, 3 Ardian Kovaqi, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Topi Järvi, 9 Eric Bullock, 11 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 20 Eetu Kolu, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 28 Iiro Karimäki, 41 Mika Ahonen.

Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.

C-lohkon sarjatilanne: https://www.palloliitto.fi/kakkonen?group=3

TPV-TP-47 alkaa klo 17. TPV-päivänä Tammelan stadion avautuu jo klo 14 ja ilmainen sisäänpääsy otteluun on klo 16 asti. Klo 14-16 on liikunnallisia rasteja, klo 18 asti paikalla on hauskuuttamassa Circus Hulluapina. Osallistumalla äänestykseen parhaasta TPV:n pelaajasta on mahdollisuus voittaa uusi Fifa haluamalle konsolille.

Liput

Aikuiset 10 €

Alennusryhmät 7 €

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Kausikortti:

Aikuiset 100 €

Alennusryhmät 70 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Ennakkomobiililiput:

Aikuiset 10 €

Alennusryhmät 7 €. Kaikki TPV juniorit jäsenkortilla ilmaiseksi

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 -vuotiaat. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakkko TPV TP 9.9. 2

 

TPV logo uutisien otsikko kuvaksi pun
12.11.2020

TPV:n syyskokous torstaina 26.11.20 klo 18:00

in Seuratiedotteet
Paitsiovirhe
01.11.2020

Kauden päätöspelistä murskatappio

in Edustus uutiset
TPV3D LR
27.10.2020

TPV hakee koko- tai osa-aikaista valmentajaa

in Seuratiedotteet
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.