”Oma juttu” on edelleen tärkeintä

Ennakko 3 22

 

Kansallinen jalkapalloilu on lähestymässä päätyä. Kakkosen C-lohkon toisena oleva TPV pelaa sunnuntaina Oulussa OLS:ää vastaan ja lohkon päätösottelussa 29.9. TPV kohtaa kotonaan nyt lohkoa johtavan GBK:n. Ykkösen nousukarsintoihin pääsevät lohkojen voittajat ja paras kakkonen, joka tällä hetkellä on TPV.

- Meillä on hyvät mahdollisuudet päästä nousukarsintoihin, mutta en halua mennä asioiden edelle. Sunnuntaina kohtaamme OLS:n ja keskitymme vain tähän kohtaamiseen. On turha miettiä ottelun lopputulosta nyt, sillä tekeminen kentällä ratkaisee, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Ottelua edeltävää viikkoa päävalmentaja Anssi Ylinen luonnehtii kesän haastavimmaksi viikoksi. Moni pelaajista on ollut sairastuneena, mutta Ylinen ei hae tästä mitään mahdollista etukäteisselitystä.

- Meillä on todella kilpailukykyinen joukkue tässäkin ottelussa. Jokaiselle pelipaikalle on tarjolla hyviä pelaajia, eikä meidän ole mitään tarvetta tehdä muutoksia esimerkiksi pelitapaan. Olemme sarjassa toisena, joten mitään syytä muutoksiin ei ole, Ylinen sanoo.

Ylinen korostaa edelleen ”oman jutun tärkeyttä” oli vastustaja ja sen sarjasijoitus mikä tahansa. Huolellisella puolustamisella pyritään eliminoimaan vastustajan vahvuudet nollaan ja hyökkäyksissä otetaan huomioon OLS:n heikkoudet. Ylinen sanoo tietävänsä vastustajasta ihan tarpeeksi, mutta tällä tiedolla ei yksin voiteta vielä yhtään peliä.

- Jokainen peli on ollut ja on aina tärkeä. Tästäkin ottelusta voittaja saa kolme pistettä. Meidän on alusta lähtien pelattava omaa peliämme ja uskottava kaiken aikaa itseemme. Me emme lähde hakemaan mitään tasapeliä, vaan haluamme voittaa sunnuntainakin. Joskus urheilussa tulee pataan ja tällä kaudella olemme useimmin selvinneet voittajana, Ylinen sanoo.

Oulussa TPV:tä odottaa iso kenttä. Kumirouhe takaa kentän tasalaatuisuuden, joten olosuhteet eivät ratkaise pelin lopputulosta.

Kaksi viimeistä kierrosta, mutta ennen kaikkea kauden päättävä kierros lauantaina 29.9. on mielenkiintoinen ja jännittävä. Mahdollisuudet ovat jopa siihen, että vasta viimeisen kierroksen jälkeen tiedetään lohkon neljän parhaan sijoitukset. Tilanne tarjoaa siis jokaisen penkkiurheilijan mielipuuhaa eli jossittelua.

TPV:n kokoonpano

1 Miika Kalliomäki, 2 Juho Saarinen, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Topi Järvi, 8 Mohamed Koroma, 9 Eric Bullock, 10 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 41 Mika Ahonen, 56 Tomi Ylinen

Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko 2 22

EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
TPS TPV 1
31.08.2019

TPV:n kiri ei riittänyt Turussa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.