”Oma juttu” on edelleen tärkeintä

Ennakko 3 22

 

Kansallinen jalkapalloilu on lähestymässä päätyä. Kakkosen C-lohkon toisena oleva TPV pelaa sunnuntaina Oulussa OLS:ää vastaan ja lohkon päätösottelussa 29.9. TPV kohtaa kotonaan nyt lohkoa johtavan GBK:n. Ykkösen nousukarsintoihin pääsevät lohkojen voittajat ja paras kakkonen, joka tällä hetkellä on TPV.

- Meillä on hyvät mahdollisuudet päästä nousukarsintoihin, mutta en halua mennä asioiden edelle. Sunnuntaina kohtaamme OLS:n ja keskitymme vain tähän kohtaamiseen. On turha miettiä ottelun lopputulosta nyt, sillä tekeminen kentällä ratkaisee, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Ottelua edeltävää viikkoa päävalmentaja Anssi Ylinen luonnehtii kesän haastavimmaksi viikoksi. Moni pelaajista on ollut sairastuneena, mutta Ylinen ei hae tästä mitään mahdollista etukäteisselitystä.

- Meillä on todella kilpailukykyinen joukkue tässäkin ottelussa. Jokaiselle pelipaikalle on tarjolla hyviä pelaajia, eikä meidän ole mitään tarvetta tehdä muutoksia esimerkiksi pelitapaan. Olemme sarjassa toisena, joten mitään syytä muutoksiin ei ole, Ylinen sanoo.

Ylinen korostaa edelleen ”oman jutun tärkeyttä” oli vastustaja ja sen sarjasijoitus mikä tahansa. Huolellisella puolustamisella pyritään eliminoimaan vastustajan vahvuudet nollaan ja hyökkäyksissä otetaan huomioon OLS:n heikkoudet. Ylinen sanoo tietävänsä vastustajasta ihan tarpeeksi, mutta tällä tiedolla ei yksin voiteta vielä yhtään peliä.

- Jokainen peli on ollut ja on aina tärkeä. Tästäkin ottelusta voittaja saa kolme pistettä. Meidän on alusta lähtien pelattava omaa peliämme ja uskottava kaiken aikaa itseemme. Me emme lähde hakemaan mitään tasapeliä, vaan haluamme voittaa sunnuntainakin. Joskus urheilussa tulee pataan ja tällä kaudella olemme useimmin selvinneet voittajana, Ylinen sanoo.

Oulussa TPV:tä odottaa iso kenttä. Kumirouhe takaa kentän tasalaatuisuuden, joten olosuhteet eivät ratkaise pelin lopputulosta.

Kaksi viimeistä kierrosta, mutta ennen kaikkea kauden päättävä kierros lauantaina 29.9. on mielenkiintoinen ja jännittävä. Mahdollisuudet ovat jopa siihen, että vasta viimeisen kierroksen jälkeen tiedetään lohkon neljän parhaan sijoitukset. Tilanne tarjoaa siis jokaisen penkkiurheilijan mielipuuhaa eli jossittelua.

TPV:n kokoonpano

1 Miika Kalliomäki, 2 Juho Saarinen, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Topi Järvi, 8 Mohamed Koroma, 9 Eric Bullock, 10 Paavo Näykki, 13 Giorgi Ositashvili, 14 Eetu Räisänen, 17 Jesse Oksanen, 22 Tuomas Karjanlahti, 23 Joonas Rantala, 41 Mika Ahonen, 56 Tomi Ylinen

Päävalmentaja Anssi Ylinen, valmentaja Mikko Innanen.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Ennakko 2 22

20211111 160759
03.12.2021

Haastattelussa Markus Halme ja Toni Rantala

in Edustus uutiset
ashcivil11 21
28.11.2021

Haastattelussa päävalmentaja Ash Civil

in Edustus uutiset
ottolauriroope
12.11.2021

Kolme jatkosopimusta edustukselle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.