TPV:n karsintavastustaja vielä tuntematon

Karsintaspekulaatio 2

 

Miesten Kakkosen runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina 29.9. kotiotteluna lohkoykköstä GBK:ta vastaan. TPV varmisti edellispelin voitollaan paikkansa neljän joukkueen nousukarsintaan, mutta sijoitus C-lohkossa ratkeaa vasta viimeisen ottelun myötä. GBK:lla on 51 ja TPV:llä 48 pistettä.

Lohkosijoituksesta riippuen TPV kohtaa nousukarsinnassa joko B-lohkon voittajan MuSan Porista tai A-lohkon voittajan, joka ennen viimeistä kierrosta voi olla joku peräti viidestä joukkueesta.

Palloliitto arpoi sunnuntaina nousukarsintojen otteluparit, jotka pelaavat kaksiosaisen ottelusarjan eurosäännöin. C-lohkon kakkonen kohtaa kotikentällään B-lohkon voittajan (C2-B1) ja C-lohkon voittaja kohtaa kotikentällään A-lohkon voittajan (C1-A1). Otteluparien voittajat nousevat ensi kaudeksi Ykköseen. Nousukarsinnat aloitetaan ensin mainitun joukkueen kotiottelulla. Nousukarsintojen ensisijaiset ottelupäivät ovat lauantai 6.10. ja lauantai 13.10.

Palloliiton sääntöjen mukaan päätöskierroksen ottelut on aloitettava samaan aikaan eli kello 15. Jos TPV voittaa C-lohkon ja MyPa voittaa A-lohkon, matkustaa TPV poikkeuksellisesti MyPan kotikentälle ensimmäiseen otteluun  kenttäongelmasta johtuen.

C-lohkosta nousukarsintaan pääsee kaksi joukkuetta, koska tästä lohkosta tulee Kakkosen paras kakkonen, on se sitten TPV tai GBK Kokkolasta. B-lohkon voittaa MuSa, mutta A-lohkossa monilla joukkueilla riittää jännitettävää viimeiseen otteluun. A-lohkoa johtaa ennen viimeistä kierrosta MyPa 37 pisteellä. Toisena olevalla PePolla on 36 pistettä ja kolmantena olevalla JäPs:llä 35. 34 pisteen joukkueita ovat MiPK ja Jippo.

TPV:n viimeinen Kakkosen ottelu tarjoaa riittävän paljon mielenkiintoa. Vaikka paikka nousukarsintaan on jo saavutettu, ratkaisee ottelun lopputulos TPV:n ja GBK:n järjestyksen. TPV:n voitto tarkoittaisi joukkueiden päätymistä samaan pistemäärään eli 51 pisteeseen. Tällöin järjestys määräytyy Palloliiton kilpailusääntöjen perusteella, jossa ensimmäisenä katsotaan maaliero eli tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus. GBK:lla on plussaa 29 maalia ja TPV:llä 25. Jos maaliero on sama, katsotaan tehtyjen maalien määrä. Tällä hetkellä maalitilasto on 49-20 GBK:lla ja 42-17 TPV:llä.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Karsintaspekulaatio 1

EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
TPS TPV 1
31.08.2019

TPV:n kiri ei riittänyt Turussa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.