tule yhteistykumppaniksi 1200

65 nimeä tippui 25 pelaajan nimeen

Nimilista 2

 

Miesten edustuksen try out -jakso on päättynyt ja päävalmentaja Anssi Ylinen ja valmentaja Mikko Innanen ovat tehneet päätöksensä pelaajista, jotka aloittavat harjoittelun joukkueessa. Jaksolle osoitti mielenkiintonsa peräti 65 pelaajaa, joista neljäkymmentä tiputettiin pois. Nyt joukkueessa on 25 pelaajaa, mutta joukkueen lopulliseksi kooksi muodostuu noin 20 pelaajaa.

- Meillä on hyvä tilanne. Halukkuus päästä pelaamaan meillä on ollut positiivinen ja iso yllätys. Tammikuussa tulee vielä uusi pelaajia näyttämään osaamistaan, joten nimilista ei ole lopullinen, sanoo valmentaja Mikko Innanen.

Kokenutkin jalkapalloihminen kokee yllätyksiä. TPV:n miesten nousu Ykköseen synnytti todellisen herätysliike edustusjoukkuetta kohtaan. Valmentaja Mikko Innanen sanoo hänen ja päävalmentaja Anssi Ylisen puhelimien pirisseen nousun jälkeen jatkuvasti ja loput kiinnostuksen osoitukset tehtiin sähköpostilla.

- Huomasimme selvästi, millaisen suuren kiinnostuksen nousu Ykköseen synnytti. Kiinnostus try out -jaksoa kohtaan oli ihan toista kokoluokkaa kuin muina vuosina. Lyhensimme ensin 65 pelaajan nimilistan 35 pelaajaan ja try outin jälkeen ryhmä pieneni vielä kymmenellä. Tämä ryhmä aloittaa harjoittelun tammikuussa, mutta uusia pelaajia on vielä tulossa, joten karsiminen jatkuu edelleen. Positiivinen ongelma, sanoo Innanen.

Ylinen mukaan kiinnostus nimenomaan TPV:tä kohtaan kertoo seuran hyvästä maineesta ja pelaajien halusta päästä pelaamaan Ykköstä TPV:ssä.

- Yksi tavoite try out -jaksolle oli nähdä uusia pelaajia, jotka voisivat olla vahvistuksia joukkueelle. Haluan vielä kerran kiittää kaikkia siitä hyvästä motivaatiosta, jota jokaisella pelaajalla oli. Juuri hyvän motivaation vuoksi valinta oli vaikea tehdä, Ylinen sanoo.

Joukkueessa jatkavat try outin jälkeen: Mika Ahonen, Hakim Belbachir, Arjan Goljahanpoor, Topi Järvi, Iiro Karimäki, Tuomas Karjanlahti, Eetu Kolu, Mohamed Koroma, Ardian Kovaqi, Antti Kuusinen, Tuomas Lähdesmäki, Juho Mattila, Jari Nikkilä, Paavo Näykki, Jesse Oksanen, Riku Oras, Giorgi Ositashvili, Joonas Rantala, Eetu Räisänen, Juho Saarinen, Mauno Siren, Tommi Smeets, Julius Steenroos ja Tomi Ylinen.

Harjoituksissa käy myös TPV:n junioreita määräajoin.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.