Kausikortteja myynnissä myös välipäiväturnauksen infopisteellä

Miesten edustuksen kausikortit myynnissä nyt myös TPV:n järjestämän välipäiväturnauksen infopisteellä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa.

Välipäiväturnaus info

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa kausikortit myydään vielä käynnissä olevalla kampanjahinnalla 60 euroa ja maksu vain käteisellä jokaisena turnauspäivänä klo 10.00-18.00. Osta heti ja varmistat paikkasi Ykkösen kotiotteluissa! Ole osa TPV-perhettä kotikatsomossakin. Toimi siis heti! Kampanja-aika päättyy 31.12.2018 jonka jälkeen kausikortin hinta on 110 euroa. 

 

Samalla voit toimittaa liikuntavälineitä vähävaraisille lapsille turnauksen ajan järjestettävään keräykseen Hope ry:n sekä Jama Jaman ja Suomen huippujalkapalloilijoiden johdolla. Keräyspiste löytyy pääaulasta infon vierestä. Keräyspisteellä on henkilöitä ottamassa lahjoituksia vastaan joka päivä klo 8-20. Kanna siis myös kortesi kekoon ja tehdään yhdessä hyvää.

Jama Jaman sekä Suomen huippujalkapalloilijoiden terveiset keräykseen liittyen:

 

Välipäiväturnaus 2018

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #7 JESSE OKSANEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.