Ilves ja kuume nujersivat

Ilves TPV 5

 

Ilves-TPV 3-2 (1-1). Vaikka voittaminen on keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen, ei TPV:llä ole syytä murjotukseen. Harjoituskauden neljäs ja ensimmäinen ”tosipeli” antaa tuloksesta huolimatta hyvät lähtökohdat pelaamisen jatkokehittelemiseen.

- Valtaosalle pelaajistamme tämä oli ensimmäinen ottelu ja näkyi selvästi, että se oli myös erilainen, kuin try out -jakson kolme ottelua, sanoi päävalmentaja Anssi Ylinen.

Kuume-epidemia kaatoi loppuviikosta useammankin TPV-pelaajaan vuoteeseen ja tuorein sairastuminen ilmeni lauantaina aamupäivästä. Niinpä joukkueessa olikin vain 15 pelaajaa. Lisäksi Tommi Ylinen loukkaantui jo 25 minuutin jälkeen ja hänen tilalleen tuli Paavo Näykki. Tätä vaihtoa lukuun ottamatta muut vaihdot tehtiin suunnitelman mukaisesti eli vaihdossa aloittaneet pelaajat tulivat kentälle puoliajalla.

Ottelu sai TPV:n kannalta hyvän alun, kun jo ensimmäinen hyökkäys päättyi Punaisten maaliin. Piikkipaikalla pelannut Topi Järvi karkasi Ilveksen keskikentän pallonmenetyksen jälkeen ja sijoitti onnistuneesti pallon maaliin. Todellinen salama-aloitus Punaisilta. Tauolle mentiin tasatilanteessa, kun 24 peliminuutin jälkeen Ilari Mettälän teki kotijoukkueen ensimmäisen maalin. Toiselle ottelun puoliskolle molemmat tekivät harjoitusottelun luonteeseen kuuluen paljon vaihtoja.

TPV:n tuorein sopimuspelaaja Arjan Goljahanpoor teki sitä, minkä vuoksi hänet valittiin Kakkosen C-lohkon parhaimmaksi keskikenttäpelaajaksi viime kauden päätteeksi. 49. peliminuutilla suhteellisen kaukaa ammuttu tarkka laukaus vei pallon kohti oikeaa yläkulmaa ja sitä myöten Ilves-maaliin. Ilveksen tasoitus tuli 80. minuutilla jo hyvän tovin jatkuneen pelinhallinnan jälkeen. Aivan ottelun lopussa Janne-Pekka Laine teki Ilveksen voittomaaliin.

Vaikkakin tappio Ilvekselle oli TPV:n päävalmentaja Anssi Ylisen ensimmäinen, oli hän tyytyväinen näkemäänsä. Ainoa pettymys, lievä tosin, syntyy siitä, että joukkue hävisi hänen päävalmentajavuosiensa ensimmäisen ottelu Ilvestä vastaan.

- Valtaosalle pelaajistamme tämä oli ensimmäinen ottelu ja kuume-epidemia oli kaatanut osan pelaajista sänkyyn. Tässä mielessä olen tyytyväinen näkemääni ja tästä on todella hyvä lähteä kehittämään pelaamistamme. Hyvin tyytyväinen olen uusien pelaajiemme tekemiseen, Ylinen sanoi.

Ennen Suomen cupin ensimmäistä ottelua TPV kohtaa Hakan. Pirkanmaan ensimmäinen Talviderby pelataan lauantaina 12.1. klo 16.30 Pirkkahallissa. Suomen cupissa vastaan tulee TPS kotonaan perjantaina 25.1.

Henri Kilpisen tekemä maalikooste: .be">.be

TPV:n pelaajat ottelussa:

1 Tuomas Karjanlahti
29 Antti Kuusinen
2 Juho Saarinen
3 Ardian Kovaqi
4 Mauno Siren
5 Tommi Smeets
9 Arjan Goljahanpoor
10 Paavo Näykki
11 Tomi Ylinen
14 Eetu Räisänen
16 Riku Oras
17 Jesse Oksanen
18 Topi Järvi
19 Hakim Belbachir
23 Joonas Rantala
28 Iiro Karimäki

Teksti: Ismo Alhoniemi
Kuva: Tapio Kalliomäki

 

EIF TPV 4
14.09.2019

”Me emme ole luovuttaneet”

in Edustus uutiset
Ennakko EIF TPV 3 13
13.09.2019

Heinäkuussa katsottiin vierestä, nyt ei enää

in Edustus uutiset
TPV Oulu 1
07.09.2019

TPV otti ison taisteluvoiton

in Edustus uutiset
TPS TPV 1
31.08.2019

TPV:n kiri ei riittänyt Turussa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  koulutettu hieroja P Koivunen  
     
                       #7 TUOMAS LÄHDESMÄKI  
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Satakunnankadun hammaslaakarit2  
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  vimarak 1  
     
  #12 ANTTI KUUSINEN  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  
     
     
  Teraselementtilogo  
     
  #20 EETU KOLU  
     
     
  Buffet sisu  
     
  #21 Mika Ahonen  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.