Topi Järvi palaa Ykköseen

Sopimusuutinen Topi Jarvi 14

 

Viime vuoden heinäkuussa miesten edustukseen liittynyt 25-vuotias Topi Järvi ja TPV ovat tehneet jatkosopimuksen. Nuoresta iästään huolimatta TPV:ssä vahvaa kokemusta edustava Järvi palaa ensi kaudella Ykköseen, jossa hän on aiemmin pelannut FC Hakan ja AC Oulun joukkueissa

- Topi on suoraviivainen pelaaja ja nopea maalintekijä. Hän on ollut ollut talven aikana erinomainen, kun on saanut harjoitella terveenä, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Lempäälässä syntyneen Topi Järven pelaajaura aikuisten tasolla alkoi kaudella 2011, kun hän nousi Veikkausliigassa pelanneen FC Hakan kokoonpanoon. Järvi debytoi Veikkausliigassa 17. lokakuuta 2011 ottelussa FC Inter–FC Haka. Järvi pelasi kausien 2011–2012 aikana yhteensä 20 liigaottelua pääasiassa vaihtopelaajana. Tähän mennessä Järvi on pelannut 21 Veikkausliigan ottelua Hakaa edustaen. Järvi pelasi kaudella 2013 Hakan riveissä kahdeksan Ykkösen ottelua.

Järvi palasi Ykkösessä pelanneeseen Hakaan kaudeksi 2016. Järvi pelasi kausien 2016–2017 aikana yhteensä 22 Ykkösen ottelua, joissa hän teki kolme maalia. Kaudeksi 2018 Järvi siirtyi Ykkösen AC Ouluun. Järvi pelasi viime kaudella AC Oulun riveissä seitsemän Ykkösen ottelua ja teki kaksi maalia.

- Tuntuu hienolta, kun minulla on sopimus TPV:n kanssa ja pääsen taas pelaamaan Ykkösessä. Olen todella hyvillä mielin tästä sopimuksesta. En ole ladannut itselleni  paineita ja hissijoukkueeksi emme suostu, Järvi sanoo.

Järveä nousu Ykköseen ei yllättänyt. Nousu oli joukkueen yhteinen tavoite ja kauden aikana tuli selväksi, että Ykkösessäkin on mahdollisuus menestyä.

Tiistaina uutisoimme lisää uusia sopimuksia.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.