Suomen Cup jatkuu AC Kajaania vastaan

Ennakko TPV TPS

 

TPV:n Suomen cupin ottelut jatkuvat lauantaina ensimmäisellä kotiottelulla. Klo 17 alkavassa ottelussa vastassa on AC Kajaani, joka ensimmäisellä karsintakierroksella hävisi FC KTP:lle 4-1. TPV puolestaan hävisi Turussa TPS:lle 2-0.

- Lähdemme kohtaamaan AC Kajaanin hyvillä mielin. TPS-ottelun jälkeen olemme harjoitelleet seitsemän kertaa keskittyen pallolliseen pelaamiseen, sanoo päävalmentaja Anssi Ylinen.

Vaikka TPV koki Turussa tappion, ei harjoituksia kuitenkaan muutettu tuloksen myötä. Anssi Ylisen mukaan TPS-ottelussa hyvää oli joukkueen pystyminen tasaväkiseen kamppailuun kokeneempaa TPS:ää vastaan. Turkulaisten ensimmäinen maali syntyi erikoistilanteesta ja toinen TPV:n pallonmenetyksestä, jonka seurauksena turkulaiset saivat aikaiseksi nopean hyökkäyksen.

- Emme olleet lopputuloksesta huolimatta jyrän alla. Ottelu osoitti, että meidän on kehitettävä pallollista pelaamistamme pitäen mielessä sen tosiasian, että Ykkösessä tilaa ja aikaa on vähemmän kuin Kakkosessa, Ylinen toteaa.

Kotiotteluun AC Kajaania vastaan TPV lähtee vain yksi ajatus mielessä: tämäkin ottelu on kyettävä voittamaan.

- Jokaista ottelua lähdemme voittamaan myös Suomen Cupissa, mutta isossa kuvassa meidän maalimme on Ykkösen otteluissa. Nyt on aika harjoitella laadukkaasti ja kehittää perusominaisuuksia, Ylinen sanoo.

Cupin otteluissa on sallittu viisi vaihtoa, mitä Turussakin kumpikin joukkue noudatti. Yliseltä uudistus saa osakseen pelkkää kiitosta, eikä hänen korviinsa ole kantautunut vastakkaista näkemystä.

- Viisi vaihtomahdollisuutta on erinomainen muutos. Joukkueet saavat nyt paljon enemmän mahdollisuuksia katsoa pelaajiensa otteita otteluissa ja näin valmistautua kauteen, Ylinen kiittää.

Hallille poikkeuskulku

Lauantain Suomen Cupin otteluun on sisälle poikkeuskulku. Saman aikaan Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa on maanlaajuiset Asta-messut. Tuttu sisäänkäynti ei ole nyt pääovista, vaan hallin itäpäädyn lasiovista D-23. Ovien jälkeen kuljetaan käytävää pitkin C—halliin vievän välikköön ja lipunmyyntiin.

C-hallin käyttäjille on pysäköinti hallin takana ”häkkikentällä”, muualla pysäköinti on messujen vuoksi maksullista. Kahviot löytyvät sekä sisääntuloaulasta (vain käteinen) ja pääaulan puoleisesta päästä (myös korttimaksu).

Pääsyliput: aikuiset 10 euroa ja alennusryhmät seitsemän euroa (10-17 -vuotiaat, opiskelijat opiskelijakortilla, eläkeläiset ja varusmiehet. Alle 10-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. TPV:n junioreille ja joukkueiden toimihenkilöille sisäänpääsy on maksuton seura-asussa.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

TPV ACKajaani kokoonpano

Pirkkahallin kartta ennakkoon

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.