tule yhteistykumppaniksi 1200

TPV taistelee paikasta 16 joukkoon Cupissa

TPV Kajaani 1

 

Suomen Cupin karsintavaihe huipentuu Tampereen Pallo-Veikkojen osalta lauantaina 23.2. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa, kun kello 17 alkaen vastaan tulee kotimaan lajilegendoihin kuuluva FC KTP. 

Ykkösen joukkueet on jaettu kahteen karsintalohkoon ja kummankin lohkon kaksi parasta etenee 16 joukkoon ja varsinaisen Cupin peleihin.

TPV johtaa lohkoaan maalieron turvin, kun joukkueella on kolmesta ottelusta kasassa kuusi pistettä. Myös FC KTP on samoissa pisteissä. TPV:n maalisuhde ennen viimeistä karsintakoitosta on 11–5 ja kotkalaisten 7–4.

Tähän mennessä TPV on onnistunut kaatamaan EIF:n 5-3 sekä AC Kajaanin 6-0 ja hävinnyt TPS:lle 2-0. Lauantaina voitolla tai tasapelillä tamperelaiset punapaidat varmistavat jatkopaikkansa ja jopa lohkon piikkipaikan, mutta portti ei sulkeudu edes pienimuotoisella tappiolla. Jatkoon pääseminen merkitsee samalla liigajoukkueen tulemista vastaan kotiottelussa. TPV:n maaleista Cupin otteluissa ovat vastanneet Arjan Goljahanpoor ja Eetu Kolu kolme kertaa mieheen sekä Hakim Belbachir, Topi Järvi, Giorgi Ositashvili ja Tomi Ylinen ovat kaikki osuneet kertaalleen. Yksi osuma on merkitty vastustajan omaksi maaliksi.

Lohkossa kolmantena oleva TPS on jo pelannut kaikki ottelunsa ja EIF:llä sekä AC Kajaanilla on kolmesta ottelusta saldona kolme pistettä. 

Suomen Cupiin pääsee Veikkausliigan karsinnasta kahdeksan joukkuetta, Ykkösen karsinnasta neljä joukkuetta, Kakkosen Cupin kautta kaksi joukkuetta sekä kauden 2018 Suomen Regions' Cupin finalistit. Neljännesvälieristä (16 joukkuetta) lähtien kilpailu jatkuu cup-muotoisena.

 

Sarjataulukko Cup

 

Ottelun lipunmyynti aukeaa klo 16.30 ja itse ottelu klo 17. Tervetuloa Tampereen messu- ja urheilukeskukseen seuraamaan Suomen Cupin ykkösen karsintavaiheen päätösottelua.

Pääsyliput:

Aikuiset 10€ ja alennusryhmät* 7€

TPV:n junioreille ja joukkueiden toimihenkilöille sisäänpääsy on maksuton seura-asussa.

*Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 - vuotiaat lapset. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua/korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi & Janne Formulahti

tpv ktp cup2 

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.