tule yhteistykumppaniksi 1200

TPV lohkovoittoon Suomen Cupissa tasapelillä

 MG 9759 RAJATTU

TPV onnistui vääntämään vaikeuksista huolimatta tarvittavan tasapelin joka riitti lohkovoittoon Cupin ottelussa lauantaina. Torstaina harjoitusten jälkeen joukkueen tilanne oli lähes tulkoon ainakin haastava ellei jopa vaikea. Kokoonpanosta putoili miehiä isolla kädellä ja tilanne näytti torstaina jo siltä että vaihtopelaajiksi ei löydy yhtään pelaajaa vaan kaikki menisi suoraan avaukseen. Onneksi kuitenkin muutama mies saatiin parsittua kasaan sen verran että edes penkille saatiin neljä pelikuntoista kaveria.

Itse ottelussa alku näytti hyvältä ja maalinteon aloitti Punakone. Kulmaa asteli antamaan Eetu Räisänen ja pallo liitelikin komeasti juuri pallon lentoradalle osuneen Mauno Sirénin otsaan ja komealla puskulla meni ottelussa TPV johtoon. KTP:n maalivahti sai hieman sormiaan väliin mutta painava pusku riitti maalin perukoille saakka.

Ensimmäinen jakso muuten oli vaikeanoloista pelaamista ja hienouksia ei juurikaan nähty. KTP onnistui kuitenkin tasoituksen vääntämään kun Kalle Multasta rikottiin boksissa rankkarin arvoisesti. Multanen itse asettui pilkkua antamaan ja varmasti pistikin pallon pienellä chipillä lähes keskelle TPV maalivahti Antti Kuusisen aavistettua oikealle. Näillä 1 - 1 lukemilla ottelussa siirryttiin puoliajalle.

Toiselle jaksolle odoteltiin ottelun hieman vauhdin hieman piristyvän, mutta vauhti ei missään vaiheessa kovin tasokkaaksi noussut. Molemmilla joukkueilla alkoi selvästi poissaolot näkymään ja maalipaikoilla ei varsinaisesti ottelun toisellakaan jaksolla juhlittu.

Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 1-1, joka siis tarkoitti että molemmat joukkueet marssivat Cupissa 16 parhaan joukkoon TPV:n pitäessä piikkipaikan itsellään.

TPV:n seuraavaksi kotiotteluksi merkitty TPV - TamU 16.3. joudutaan näin ollen perumaan ja tilalle tulee Cupin seuraavan kierroksen ottelu jossa vastaan asettuu joku Veikkausliiga joukkueista. Arvonta suoritetaan myöhemmin jossa ratkeaa TPV:n seuraava vastustaja.

Henri Kilpisen tekemä tilannekooste:

Näyttökuva 2019 2 23 kello 19.58.20

  MG 9660

 MG 9725 RAJATTU

 MG 9738 RAJATTU

 MG 9752 RAJATTU

 MG 9777 RAJATTU

20.05.2020

Kevätkokous to 4.6.20 klo 18:00

in Seuratiedotteet
16.04.2020

TPV kaupassa uusia tuotteita

in Seuratiedotteet
06.04.2020

Tiedote Korona-tilanteen vaikutuksesta Futisklubiin

in Futisklubi uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
  MP yhtymä3  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #7 JESSE OKSANEN   
     
     
  TV400x400    
     
  #10 PAAVO NÄYKKI   
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.