Naisille tappio kärjen vieraana

Lauantaina pelatussa ottelussa olivat puitteet kunnossa. Aurinkoisessa säässä pelattuun otteluun matkasimme sarjakärki Tips:in vieraaksi.

 Takaisin liigaan haluava kotijoukkue oli tänään liian kova sarjapaikkansa varmistaneelle TPV:lle, ottelu päättyi lukemiin 3-0.

Peli sai upean startin, kun punaisissa pelannut TPV pyöräytti heti alkajaisiksi kaksi erittäin laadukasta totaalisen jalkapallon hyökkäystä. Pallo liikkui upeasti pelaajalta toiselle,puolelta toiselle. Tämän maagisen viisiminuuttisen jälkeen kuitenkin peli muuttui pakottamiseksi ja kotijoukkue pääsi nopeilla jaloillaan juoksemaan kenttää. Huonosti päätetyistä hyökkäyksistä kärsijäksi joutui kuten aina, puolustus. Muutaman kerran onnistuivat hyvän pelin pelanneet Kaivola-Ruponen-Huotari-Lambin-Marttia tilanteet hoitamaan, mutta ei loputtomiin sentään. 1-0 maali syntyi nopeasta käännöstä hävityn ykköspallon seurauksena.

Kenttätasapainon jatkuessa horjuvana rupesi Tips löytämään enemmän ja enemmän tiloja. Tosin heti maalin jälkeen pallo kävi myös kotijoukkueen maaliviivalla, kun Jenni Kantasen vihainen laukaus jäi torjunnasta pyörimään luukulle. Pallo siivottiin viime hetkillä kuitenkin pois ja ottelua jatkettiin kotijoukkueen johdossa.

TPV:n peli puuroutui täysin tämän jälkeen. Syötöt painuivat vastustajan toppareille tai päättyivät ennen,kuin alkoivat. Pelin ollessa hätiköintiä myös menetykset lisääntyivät. Parhaat paikat Tips käänsi keskialueen riistoista ja tälläisen seurauksena myös toinen maali syntyi.

Toinen jakso pelailtiin tänään pois. Hyvin samankaltainen jakso nähtiin,kuin ensimmäinenkin oli ollut. TPV:hyökkäykset perustuivat yksilön onnistumiseen, ei kollektiivin pelaamiseen. Näiden seurauksena on aina joko soolomaali tai vastahyökkäys omaan päähän. Tänään näistä seurasi vastahyökkäyksiä. Pelaajat halusivat ja yrittivät kyllä, mutta maltti ei vaan millään riittänyt pakottamaan kotijoukkuetta epämukavuusalueelle. Tips väläytti muutaman laadukkaan hyökkäyksen, mutta ihmeitä ei senkään tarvinnut enää esittää.
Vakuuttava voitto Tikkurilaan ja nousu on yhden pykälän lähempänä.

Omista on nostettava esiin Daniela Mona Lambin sekä laidalla puolustanut Sini Ruponen. Isoa sydäntä läpi pelin, Lambinille olisi Ramoskin taputtanut. Hienoja suorituksia tänään! Hyökkäyssuuntaan nähtiin hyviä väläytyksiä, mutta tässä valmennuksella on eniten mietittävää ennen seuraavaa peliä.

Pelit jatkuvat poikkeuksellisesti sunnuntaina, kun Pyynikillä pelattavaan otteluun saapuu vieraita Rovaniemeltä. Sarjan keskikastiin päätyvä Rops lähtee viimeiselle reissulle tällä kaudella. TPV haluaa päättää kotikautensa hyvin. Rops on kova ja taisteleva joukkue, joten Pyynikillä odotettavissa on tiukkaa vääntöä.

Vielä kerran, kaikki mukaan.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.