TPV:n Futisklubi uudistuu – toiminta keskitetään viiteen aluejoukkueeseen.
Näitä ovat West, South, East, City ja Ruutana. Uudistuksella pyritään takaamaan toiminnan laatu keskittämällä toiminta ydinalueille,
joista vastaavat seuran omat koulutetut valmentajat vapaaehtoisohjaajien kanssa. Seuran oma valmentaja on läsnä jokaisessa
harjoituksessa ja turnauksissa.

Olemme innoissamme esitellessämme uudistuneen Futisklubin, joka on suunniteltu tarjoamaan 6-12-vuotiaille lapsille riemukkaan matalan kynnyksen ympäristön jalkapallon pariin. Innovaatiomme ja intohimomme lasten liikuntaan näkyvät nyt entistä selvemmin, kun muutamme toimintaamme viidelle alueelle: City, West, East, South ja Ruutana. Jokaisella alueella on omat vakiokenttämme, joiden vihreällä nurmella taitoja hiotaan säännöllisillä treeneillä.

Uudistuksen myötä pelit vaihtuvat turnauksiksi, jotka tuovat yhteen jännityksen, ilon ja yhdessäolon. Näissä turnauksissa pienet jalkapalloilijat saavat kokemuksia, enemmän peliaikaa kehittää taitojaan, sekä kerryttää kokemusta pelien parista. Turnauksia on neljä kappaletta 8.6. Multisillan uudella tekonurmella, 21.7. Pirkkahallin samettisilla nurmilla, 4.8. Multisillassa ja 17.8. Ruutanassa, Suinulan nurmella. Muiden seurojen joukkueet. Ilmoittautumaan tästä.

Kullakin alueella toimii oma aluevalmentaja, joka pitää huolen siitä, että valmennuslinjauksemme on yhteneväinen ja että jokainen harjoitus on rakentava ja inspiroiva. Aluevalmentajamme eivät ole vain opastajia vaan myös kannustavia mentoreita, jotka ovat läsnä jokaisessa treenissä, varmistaen että jokainen lapsi saa huomion ja tuen, jota he tarvitsevat. Edellis vuosiin poiketen, aluevalmentajamme on aina paikalla joka treeneissä ja on perustettujen aluejuokkeiden mukana koko kauden ajan. Aluevalmentajat takaavat laadun harjoituksissa sekä opastavat vapaaehtoisia toimissaan. Tätä toimintaa valvoo aluevastaava, jonka tehtävänä on olla aluevalmentajien ja perustettavien joukkueiden tukena. Koko toiminnasta vastaa harrastekoordinaattori Ville Kurtisi.

TPV:n Futisklubi vie askeleen pidemmälle tarjoamalla ympärivuotista toimintaa – nyt voit liittyä mukaan milloin tahansa ja nauttia jalkapallosta vuoden ympäri! Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua erikseen kesä- tai talvikaudelle, joten voit itse valita, milloin haluat kirmailla pallon kanssa. Kesätauolla olemme viikoilla 27 ja 28.

LIITY MUKAAN NYT!

HINNAT: 205€ kesäkausi.

Talvikausi 245€

Nyt myös ympärivuotinen toiminta VAIN 390€!

Kauden kesto:

Kesäkausi viikot 20-38
Talvikausi viikot 40-17(2025)

Alueet:

West (Länsi):
Alustavat treenikentät:
Tesoman koulun kenttä Tiistai klo 17.00-20.00
Sellupuisto Sunnuntai klo 17.00-19.00

South (Etelä):
Alustavat treenikentät:
Multisillan kenttä Keskiviikko klo 17.00-19.30
Pirkkahalli Maanantai 18.00-20.30 (Alkaen 27.5)

East (Itä):
Alustavat treenikentät:
Kaukajärven nappulakenttä Keskiviikko klo 16.30-18.30
Ahvenisjärvi Sunnuntai klo 18.00-20.00

City (Keskusta):
Alustavat treenikentät:
Litukanpuisto Sunnuntai klo 17.00-19.00
Kansainvälinen koulu Keskiviikko klo 18.00-20.00

Ruutana:
Treenikentät:
Suinulan nurmi Tiistai Klo 17.00-19.00 (Alkaen 28.5)
Suinulan nurmi Torstai Klo 18.00-20.00

Viikot 20 ja 21 Ruutanan harjoitukset pidetään Vatialan tekonurmella Perjantaisin klo 16.30-18.30

Pallokerhoon 3-5v pääset tutustumaan TÄMÄN LINKIN KAUTTA!

Futisklubissa voit vapaasti harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita. Kehityshaluisille Futisklubi tarjoaa tien eteenpäin ympärivuotiseen ikäkausitoimintaan, joka on seuran kilpailu-urheilullinen toimintahaara. Suurin osa TPV:n kasvateista ovat aloittaneet harrastuksen Futisklubissa ja jatkaneet siitä eteenpäin ikäkausijoukkueisiin.

Lisätietoja:

Ville Kurtisi
ville.kurtisi@tpv.fi